Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom a saját hajszínét fogna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom a saját hajszínét fogna lenöveszteni, szerintem pedig a szőke ezerszer jobban állt neki. Ti mit kezdenétek a helyzettel?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, a kapcsolat jól működik mindkettőnk szerint. Eddig barátnőm főleg szőke hajat festetett magának de volt korábban barna is. A családja és barátai visszajelzései szerint is a szőke sokkal jobban állt neki, illetve nekem is ezzel a színnel tetszik, a másik előnytelen neki. Most a fejébe vette, hogy megnöveszti a haját, ami amúgy is elég gyorsan nő neki és le szeretné növeszteni az eredeti barna hajszínét utána pedig úgy hagyni. Hozzá tenném nekem nagyon bejön ha látszik, hogy egy nőnek festve van a haja, az eredeti hajszíneket egyszerűen unalmasnak találom, ezzel ő is tisztába van(Bocsi itt minden nőtől, de ez van. Valakinek a szakállas pasik tetszenek, nekem ez jutott. )Kérdezgettem finoman, hogy később szeretne-e ismét szőke hajat, de nem tetszik neki az ötlet. Szeretem így is úgy is nem arról van szó, hanem szőkén egyszerűen bombázónak néz ki, a barna pedig valahogy szerintem és mások szerint is előnytelen neki. Jelenleg már elengedtem ezt az egészet, csinálja úgy ahogyan neki tetszik, nyilván nem szólhatok bele, max figyelembe veheti a véleményem, hogy nekem a szőke jobban tetszik, de nyilván nem erőltethetem rá és nem is fogom. Csak egyszerűen tudom, hogy szőkén máshogy nézek rá, ezt ő is érzi, és nem fogom tudni megjátszani magam ugyanezzel a nézéssel mikor barna lesz. Illetve külsőleg nem is néz ki vele olyan jól szerintem. Továbbra is mondom szeretem, és elfogadom barnàn is. Csak nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel. Jó lenne ha egyszer újra láthatnám szőkén, és nem 1-2 év múlva hanem hamarabb. Próbáltam neki elmondani, hogy támogatom, és tudja is hogy a szőke jön be nekem jobban. Ti mit kezdenétek ezzel a helyzettel?

2022. febr. 14. 22:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Én is lenövesztem eredeti színre. A sok hajfestés nagyon károsította a hajamat.
2022. febr. 15. 07:09
 12/24 anonim ***** válasza:
93%
Én egyszer festettem szőkére, de aztán hamar vissza is tértem az eredeti színre, mert darabokban hámlott le a fejemről a bőr. Olyan volt, mint a korpás haj, csak jóval nagyobb darabok. És hullott is, minden fésülködésnél tele volt a fésű. Hát kösz nem. Szerintem a barátnőd se véletlenül akarja visszanöveszteni az eredeti színre. Nyilván senki nem akar előnytelen külsejű partnert, de ha az egészsége a tét, akkor inkább legyen barna.
2022. febr. 15. 07:40
 13/24 anonim ***** válasza:
42%
Igazából ha ilyen hajfetises bagy, vegyél neki pár szép parókát amit egy egy randira felvehet.
2022. febr. 15. 08:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanebben a helyzetben voltam, muszáj voltam lenöveszteni a szőkített hajam, mert baromira kiszáradt a vége, tönkrement a sok festéstől. Nekem és a páromnak is jobban tetszett a szőke, de annyit nem ér az egész, hogy tönkremenjen miatta a hajam. Ettől függetlenül a páromnak ugyanúgy tetszem és egy rossz szava sem volt, mert eleve nem "egy szőke nővel", hanem velem szeret együtt lenni és természetesen ő sem várja el tőlem, hogy károsítsam a hajam.
2022. febr. 15. 08:21
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
#7 - ez nem igaz. Ugyan barna az eredeti hajszínem, de 15 éve szőkére van festve, mert sokkal jobban illik az arcomhoz, a bőrömhöz, jobban nézek ki vele- mindenki szerint. A fodrászom szerint is. A barna hajjal jellegtelen az egész megjelenésem, nem áll jól és öregít.
2022. febr. 15. 08:24
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

Ha még mindig itt tart a kapcsolat, hogy szőkén teccesz, barnán nem teccesz, az úgy elég gáz. A természetes a legjobb mindenkinek, majd hozzászoksz. Nem tudom az hogy tetszene, ha a sok szőkítéstől haja se maradna x év múlva. Én meg tudom érteni a barátnődet, én is lenövesztettem a hajam, eddig 7 évig szőke voltam. Az a durva, hogy sötét szőke az eredeti hajszínem, viszont a világos szőke után/mellett, durván sötétnek tűnt eleinte. Eleinte én is azt hittem, hogy jobb volt a szőke. Aztán elkezdte meghálálni a hajam, hogy nem kínzom festékkel, babahajak, nőtt mint a gomba, sokkal sokkal egészségesebb lett, és ez áll a legjobban, mikor szép, ápolt, dús. A sűrű sötét szemöldökömhöz, kékes szürke szememhez, fehér bőrömhöz nagyon szép kontrasztos. A párom pedig meg sem nyikkant, támogatta az ötletet, mondta hogy szőkén bomba voltam, sötét szőkén gyönyörű.

Most a nők is nyavajogjanak a kopaszodó párjuknak, hogy de hajjal ismertelek ismertelek meg, ne máár. Nagyon gyerekes 🤣🤣🤣

2022. febr. 15. 08:40
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd a barátnődet, had lehessen saját maga, és örülj neki, hogy szereti magát természetesen. Uramatyám. Mint egy önző kisfiú, aki azt hiszi, minden az ő kedvéért van. Mert te ezt szereted, mert te azt szereted, mert ha szőke így nézel rá, mert ha barna akkor úgy. Önálló ember, önálló döntésekkel. Nem élheti úgy az életét, hogy a te érdekeidet tegye a sajátja elé, ezt te sem gondolatod komolyan... ha 100 embernek se tetszik a hajam, de nekem igen, nem hinném, hogy 100 ember miatt átfesteném. Elég ha nekem tetszik
2022. febr. 15. 09:10
 18/24 anonim ***** válasza:
6%
Vedd el feleségül és kérd meg, hogy legyen továbbra is szőke.
2022. febr. 15. 09:28
 19/24 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy ha ez mindenképpen akkora jelentőséggel bír a kapcsolatotokban, nem tudtok megegyezni rajta, hogy balayage/ombre haja legyen? Akkor a festék nem érintkezik a fejbőrrel és csak a fele lenne kb festve, de máris egy harmonikusabb hatást érne el vele.

Mondjuk nyáron is tud annyit szőkülni egy világosbarna hajú ember, hogy szőkének hasson valamennyire a haja.

2022. febr. 15. 09:30
 20/24 anonim ***** válasza:
51%
19-es, pont ezt akartam írni, én is így csinálom és azt kell hogy mondjam, ez a tuti hajszín nekem, százszor jobban áll mint a teljes szőke ami sápít, vagy a barna ami lehet kicsit öregít. Mindenki dicséri és nagyon állat az ombre haj.
2022. febr. 15. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!