Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom a saját hajszínét fogna lenöveszteni, szerintem pedig a szőke ezerszer jobban állt neki. Ti mit kezdenétek a helyzettel?
Ha még mindig itt tart a kapcsolat, hogy szőkén teccesz, barnán nem teccesz, az úgy elég gáz. A természetes a legjobb mindenkinek, majd hozzászoksz. Nem tudom az hogy tetszene, ha a sok szőkítéstől haja se maradna x év múlva. Én meg tudom érteni a barátnődet, én is lenövesztettem a hajam, eddig 7 évig szőke voltam. Az a durva, hogy sötét szőke az eredeti hajszínem, viszont a világos szőke után/mellett, durván sötétnek tűnt eleinte. Eleinte én is azt hittem, hogy jobb volt a szőke. Aztán elkezdte meghálálni a hajam, hogy nem kínzom festékkel, babahajak, nőtt mint a gomba, sokkal sokkal egészségesebb lett, és ez áll a legjobban, mikor szép, ápolt, dús. A sűrű sötét szemöldökömhöz, kékes szürke szememhez, fehér bőrömhöz nagyon szép kontrasztos. A párom pedig meg sem nyikkant, támogatta az ötletet, mondta hogy szőkén bomba voltam, sötét szőkén gyönyörű.
Most a nők is nyavajogjanak a kopaszodó párjuknak, hogy de hajjal ismertelek ismertelek meg, ne máár. Nagyon gyerekes 🤣🤣🤣
Amúgy ha ez mindenképpen akkora jelentőséggel bír a kapcsolatotokban, nem tudtok megegyezni rajta, hogy balayage/ombre haja legyen? Akkor a festék nem érintkezik a fejbőrrel és csak a fele lenne kb festve, de máris egy harmonikusabb hatást érne el vele.
Mondjuk nyáron is tud annyit szőkülni egy világosbarna hajú ember, hogy szőkének hasson valamennyire a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!