Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora red flag ha barátnőm annak ellenére elmegy kettesben egy étterembe enni egy fiúval hogy megkértem hogy ne?
A fiú többször is tett megjegyzést hogy megdugna ha egyedül lenne. Most elhivta barátnőm egy étterembe hétvégén. Eddig is hívogatta ide oda de mindig nemet mondott de most össze vesztünk és nem beszéltünk néhány napig így igent mondott. Barátnőm azzal védekezik hogy hiába akarja a másik fel ha ő nem,és egy vacsora nem azt jelenti hogy le is fekszik vele.
Te mit tennetek? Elmondtam neki hogy ez zavar és rosszul érint amire az volt a válasza hogy már megígérte.
20lany 25 fiú
Ez egy nagyon nagy red Flag!
Kifejezetten gusztustalan ez a csaj, akit a barátnődnek nevezel.
Veled sem fer, meg a másik sráccal sem. Nagyon jól tudja, hogy többet akár tőle a srác, mégis elmegy vele úgy, hogy állítólag nem akar tőle semmit. Ez mi? Veled szemben sem fer, mindkettőtökkel játszik. Undorító. Ha jót akarsz magadnak, akkor kidobod.
Én értem , hogy miért vagy kiakadva de mennyi ideje vagytok együtt? És ez idő alatt hányszor tiltottad meg neki a másokkal való találkozást? Lehet ő olyan típus ,hogy olyan sokszor tiltottad el ,hogy csak azért is elmegy vele. Az is lehet,hogy túl sok időt vagytok együtt és ki akar szakadni belőle egy kicsit. De ez nem azt jelenti hogy téged nem szeretne. Szerintem ezt ilyen oldalról is meg kellene vele beszélni.
Egyébként jogos a kiakadás, de még mielőtt számítasz vele ezt beszéld meg vele, ő hogyan érez mert lehet ez egy figyelem felhívás.
Én elmentem egyszer vacsorázni egy sráchoz, aki sejthető volt, hogy többet akar. Úgy voltam ugyan vele, hogy azért megyek, mert miért mondanék nemet, hogyha hivatalosan nincs semmilyen hátsó szándéka egyikünknek sem, de azért éreztem, hogy nem volt teljesen tiszta a szituáció. Nem történt egyébként semmi az este folyamán, bár voltak jelei, hogy abban a pillanatban, ha minimálisan is nyitott vagyok rá, továbbmenne. Én nem akartam, így egy baráti vacsora volt.
Szóval maradtam én is a "feddhetetlen", de én is pontosan tudtam, hogy ez nem teljesen szép dolog így sem. Egyértelműen azért nem léptem ki belőle határozottabban, mert problémák voltak a kapcsolatunkban, azt éreztem, hogy a "fenébe is, erre a kapcsolatra legyek tekintettel, meg lessem, hogy mi nem lenne bántó, miközben én is megbántva érzem magam?" Őszintén szólva akkor is azt szerettem volna, és azóta is abban látom a kulcsot, hogy legyek annyira boldog a párkapcsolatomban, hogy fel se merüljön másban (vagy magamban), hogy én nyitott lennék bármire is.
Itt sem az a fő kérdés szerintem, hogy meg tudod-e tiltani, hogy találkozzon a fiúval, hanem hogy a kapcsolatotokat meg tudjátok javítani. Mert ha nem, akkor olyan mindegy, hogy kötelességből otthon marad-e.
Én a határaimat már a kapcsolat elején leszögezem, én nem fogok más lányokkal "randizgatni" meg programokat szervezni kettesben ha barátnőm van, akkor ezt elvárom a másiktól is.
Ha tudtára adtad, hogy ez zavar és tovább csinálja. Akkor nem tisztel, teljesen leszarja az érzéseidet. Szakitanék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!