Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nárcisztikus mit érez, ha nem jön be a terve, és az "áldozata" elutasítja?
Figyelt kérdés
Volt egy ilyen kapcsolatom, sikerült kilépnem belőle, és nemrég megpróbált újra "visszahódítani". Pár napig beszélgettem vele, de nem akarok visszaesni a régi csapdába, így elküldtem. Ő írta, hogy nagyon hiányzok neki, nagyon sokat gondol rám stb. Nem fogok visszamenni hozzá. Bennem most az a kérdés fogalmazódott meg, hogy ő most vajon mit érez? Lehetnek normális emberi érzései, lehet annyira padlón most az elutasításomtól, mint annó én amikor ő ignorált engem? Vagy nekik nincsenek mély érzéseik? Nem biztos, hogy tényleg nárcisztikus, de nagyon sok erre utaló jelet felfedeztem benne. Titokban remélem, hogy most neki is rossz valamennyire.. ha már én annyit szenvedtem miatta.2023. ápr. 4. 12:38
21/36 A kérdező kommentje:
Én se foglalkoztam vele eddig, hiába írt néha, nem nagyon reagáltam, most beszélgettem csak vele kicsit többet, és emiatt jött bennem ez a kérdés.
Az agyhalottak, akik privátban írnak, hogy mikor jövök vele össze, nem igazán érdemelnek reagálást, de ha ennyire nem világos, mégegyszer leírom, évek óta nincs köztünk semmi, és csak ő keres ritkán. De valószínűleg újra össze fogok vele jönni 😀
2023. ápr. 4. 13:52
22/36 anonim válasza:
Hát nem tudom. Te ismered. De a leírtak alapján még az sem biztosan derül ki, hogy nárcisztikus lehet akármi más is. Te szakítottál vagy ő? Ha ő akkor valószínűleg rájött, hogy most épp nincs senki ezért jó lenne bepróbálkozni és aki enged azzal ugyanezt megfogja csinálni számtalanszor. A nem elmebeteg exek is vissza próbálkoznak olykor csak úgy nosztalgiából, érdeklődnek, unatkoznak, kíváncsiak, épp nincs más, rá próbálnak, vagy rájöttek, hogy elb*ták, de már késő. Ha te szakítottal akkor még az is lehet, hogy bosszút szervez, vagy csak addig próbálkozik amíg vissza nem fogadod, mert képtelen elfogadni, hogy valaki visszautasította. Utána meg fojtatjak tovább a játékait, hogy mások kárán ő úgy érezze, hogy él és virul.
23/36 anonim válasza:
Ebből mekkora pofáraesés lesz:D
24/36 anonim válasza:
Ha tényleg NPD-s akkor a tulajdonának tekint majd amíg él. Eszerint fog viselkedni. Elvették tőle, néha eszébe jut, van amikor előkeresné, mert eszébe jutott és használná, ha visszakapná. Pont,ahogy egy normális ember egy tárgyhoz viszonyul.
25/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni hogy nárcisztikus-e. Ami arra utal az az, hogy nagyon jól néz ki, törődik a külsejével, régen amikor összejöttünk és megérezte, hogy megszerzett (sokáig ellenálltam neki, mert nekem nem tűnt megbízhatónak), akkor hirtelen szinte eldobott, nem keresett annyit, már nem bombázott a szerelmével, aztán ez elkezdett váltakozni, hol imádott, hol szinte került, mindez 2-3 heti váltakozásban, aztán hazudott elég sokat, aztán én ezt már nem bírtam lelkileg, úgyhogy én küldtem el a fenébe, de azóta évente kb 2-3 alkalommal rámír. Együtt él valakivel, de nem zavarja úgy tűnik. Most hirtelen ezek jutottak eszembe, amik szerintem nárcisztikus vonások, de annyira nem egyértelmű, nem tudom eldönteni, hogy tényleg az-e. Viszont ezek amiket tett mindenképpen olyan dolgok, amik miatt megérdemelné, hogy ő is rosszul érezze magát, ne csak én. De aki nem olvassa vissza, annak leírom újra, én már túl vagyok rajta, nem fogok vele nemhogy összejönni újra, de találkozni se, sőt már nem is beszélek vele. De hiába írom, úgyis van egy keménymag itt, aki ezt képtelen megérteni:D de a normálisaknak azért leírom mégegyszer, nem az érdekel, hogy hogyan legyek túl rajta, hanem hogy neki most hogy elküldtem újra, rossz-e kicsit vajon..? Sok választ írtatok már erre is, köszi, csak az értetlenek miatt írom le századszor is:D
2023. ápr. 5. 09:46
26/36 A kérdező kommentje:
Ja és ha valakinek nem egyértelmű, még azt leírom, hogy ezzel amit ő csinált velem régen, traumás kötődést hozott bennem létre, ami a létező legrosszabb dolog. Tudja az ember, hogy menekülnie kéne, de mégsem tud, mert már kötődik a másikhoz ezer szállal. Minden részletet itt nem tudok leírni, de teljesen kikészített azzal a viselkedéssel, hogy hol kellettem neki, hol elhanyagolt teljesen. Totál megsemmisült az önbizalmam, elment a kedvem az élettől is, viszont amikor újra keresett, a fellegekben jártam.. borzasztó ez, és nagyon nehéz tőle szabadulni. De sikerült 😉
2023. ápr. 5. 09:49
27/36 anonim válasza:
Halvány lila fogalmad sincs, mi az a nárcizmus a leírtak alapján. Nem, az exed nem az.
28/36 A kérdező kommentje:
Jaj istenem.. oké, akkor azt is leírom, hogy elmentem egy coach-hoz, hogy segítsen túl lenni rajta, annyira ki voltam borulva. Ő nárcisztikusokra van specializálódva, és azt mondta, hogy nárcisztikus😉 de majd biztos egy gyakori kérdéseses senki fogja megmondani a tutit😉 okoska
2023. ápr. 5. 09:56
29/36 anonim válasza:
te élvezed ezt a húzd meg -erezd meg játékot amit szerencsétlen pasi csinál ....szégyeld magad ... undoritó vagy
30/36 A kérdező kommentje:
Na oké, a normális válaszokat köszi, de itt annyi sötét arc van, hogy ennyi elég volt belőlük, nem olvasom tovább a válaszokat miattuk😉
2023. ápr. 5. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!