Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nárcisztikus mit érez, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nárcisztikus mit érez, ha nem jön be a terve, és az "áldozata" elutasítja?

Figyelt kérdés
Volt egy ilyen kapcsolatom, sikerült kilépnem belőle, és nemrég megpróbált újra "visszahódítani". Pár napig beszélgettem vele, de nem akarok visszaesni a régi csapdába, így elküldtem. Ő írta, hogy nagyon hiányzok neki, nagyon sokat gondol rám stb. Nem fogok visszamenni hozzá. Bennem most az a kérdés fogalmazódott meg, hogy ő most vajon mit érez? Lehetnek normális emberi érzései, lehet annyira padlón most az elutasításomtól, mint annó én amikor ő ignorált engem? Vagy nekik nincsenek mély érzéseik? Nem biztos, hogy tényleg nárcisztikus, de nagyon sok erre utaló jelet felfedeztem benne. Titokban remélem, hogy most neki is rossz valamennyire.. ha már én annyit szenvedtem miatta.
2023. ápr. 4. 12:38
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Oké, én nem akarom "nevelni", én azt szeretném, ha fájna neki is. De ha csak amiatt szenved, mert kicsúsztam a markából, már az is jó kicsit. Most ez lehet hogy rosszindulatúan hangzik, de én tényleg nagyon sokáig teljesen padlón voltam miatta...
2023. ápr. 4. 13:00
 12/36 anonim ***** válasza:
6%

Nem zavar, ha valaki visszautasít, aki már "megvolt", kb. annyira érint meg, mintha kiderülne, hogy nem maradt hely a moziban a kinézett filmre. Majd legközelebb, vagy ugyanez, vagy majd egy másik előadás.

Ugye nem képzelted komolyan azt, hogy te számítasz? :D

2023. ápr. 4. 13:03
 13/36 A kérdező kommentje:
Mért, te egy nárci vagy?😀
2023. ápr. 4. 13:04
 14/36 anonim ***** válasza:
78%

Ő csak vasászok. Ha egyik nemet mond megy a másik után. Illetve kapcsolatban is mennek.

Folyamatosan egotuningolnak.ha egyik nem jön be ott van sok másik is.

Energiavámpírok és jo manipulátorok.

15/36 anonim ***** válasza:
77%

Nekem még egyetemen volt egy ilyen pasim.

Modell külső (modellkedett is tényleg), okoskodó, karizmatikus stílus. Hajtotta a nőket, de mindegyikkel nagy összeveszéssel ért véget a dolog. Állandóan váltakozott, hogy épp nyomja a brutálisan beképzelt szövegeket, hogy ő mekkora férfi, hogy az egyetemen rivalizáltak vele még xy más pasik, de ő mindet lemosta a porondról, stb.

Közben meg néha jöttek ilyen-olyan frusztrált önutálat rohamok is, és utána olyan volt, mintha kompenzálni akarná azt, hogy én hallottam ezeket, utána 10x olyan durván nyomta az öntömjénezést. Klasszikus sérülékeny nárcisztikus.

Kb. másfél hónapig voltam vele, elviselhetetlen volt. Végül én dobtam ki.

A szakítás után nem jelent meg többé az iskolában, aztán elment egyetlen egyetemi bulira, ott elterjesztette, hogy én csak üldöztem a szerelmemmel, miután egyetlen egyszer megdugott ínséges időkben (holott együtt voltunk, folyton ő kezdeményezett, stb.), és már szinte zaklatom.

Ezek után végleg otthagyta a szakot. Később még 2 másik egyetemen megfordult, gondolom ugyanilyeneket művelt ott is.

16/36 anonim ***** válasza:
*jav.ők csak vadászok.
2023. ápr. 4. 13:05
 17/36 A kérdező kommentje:
Nehéz, mert én őt sosem láttam csajozni, de az tény, hogy iszonyatosan jól nézett ki, és nagyon vonzó volt, volt pár csaj akikről tudtam, hogy odáig vannak érte. Hogy titokban mennyit csajozott azt nem tudom, de látszólag nem volt ezer nője. De az tény, hogy megcsalta az egyik barátnőjét, azt biztosra tudom, más nem derült ki, de ki tudja..
2023. ápr. 4. 13:15
 18/36 anonim ***** válasza:
80%

A frusztráltságnak amit ilyenkor érez semmi köze nincs a te személyedhez, ne áltasd magad. Csak azért nehéz neki, mert az egója sérül, úgy érzi, hogy veszít. Egy nárci nagyon nehezen viseli azt, hogy nem az övé az utolsó szó, de hamar túlteszi magát és keres egy új áldozatot, onnantól kezdve pedig te sose léteztél számára.

Amíg még mindig agyalsz rajta, amíg még mindig foglalkozol vele, addig sose leszel jobban.

2023. ápr. 4. 13:17
 19/36 A kérdező kommentje:
De nem én keresem még mindig, hanem ő, pár havonta mindig jelentkezik, én túl voltam már rajta, most is túl vagyok, bár igaz hogy kicsit visszajöttek a rossz érzések, de nem vagyok rosszul most.
2023. ápr. 4. 13:33
 20/36 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem érdemes foglalkozni vele, agyalni rajta.

A 15-ös válaszoló vagyok, és nekem is azóta van normális párom, az egyetemi srác meg csak egy megmosolyogtató emlék, poénos sztori szintjére süllyedt.

Többet nem ér az ilyen.

2023. ápr. 4. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!