Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszinte nő lehet a párom vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte nő lehet a párom vagy nárcisztikus?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a barátnőmmel. Előttem volt egy házassága kb. 7 évig. Elváltak, mert állítása szerint a volt férje nem szerette már, nem bánt vele nőként, emiatt ő mondjuk a végén meg is csalta őt. Ez a korszak lezárult, jöttem én. Neki volt egy láb műtéte ami miatt szoktak még problémák lenni vele. Így történt egy a közel múltban is, kiesett a munkából, otthon van, én csinálok mindent a háztartásban, segítek neki, jövök megyek vele, tartom benne a lelket, de nem rég azt mondta, hogy nem adok elég erőt, lelki támaszt, igaz el fáradtam az elmúlt időszakban, munka, ápolás, kevés idő maradt regenerálódni. Igazából ez rosszul esett nekem, mert minden tőlem telhetőt mentettem, igyekeztem a kedvében járni. Aztán kiderült, hogy a hátam mögött felhivta a volt férjét, hogy megkérdezze, hogyan történtek pontosan a dolgok a műtét alatt, mert akkor még együtt voltak. Nem értettem miért kell eltitkolni, miért nem lehetett elmondani nekem. Azóta folyamatosan ez jár az eszemben, hogy átver vagy sem, vagy engem is megcsal majd? De nekem sokkal apróbb dolgokat is megjegyzett már, pl ha egy ismerős lájkolt. A kapcsolatunk elején pedig még azzal is váltott néhány szót, akivel a férjét megcsalta.

Teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi ez az egész, úgy érzem, hogy nem szeret, nem mutatja ki eléggé, de ő azt mondja ez nem igaz és szeret. Én mindig szeretgetem, ölelem, szépeket mondok. Kicsit olyan, hogy kapni szeret de adni nem igazán vagy csak én akarok túl sokat?

2023. márc. 26. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férjét képes volt megcsalni mert szerinte nem működtek a dolgot (minthogy megbeszélte volna vele..) akkor téged is simán meg fog csalni!

Felhívta mert még számít neki, 2 szép szó és megy is hozzá vissza. Te csak ilyen hiszti roham elszenvedője vagy te vagy az a palimadár akivel addig van amíg ki nem békülnek.

2023. márc. 26. 09:43
 2/11 A kérdező kommentje:
De ha megcsalta őt, mert nem volt jó, akkor miért akarna vissza menni... Logikátlan nekem.
2023. márc. 26. 10:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom, hogy mindegy, hogy megcsalna valakivel vagy nem, az számít, hogy nem értitek meg egymást.

Abból amit leirtal nem lehet rábélyegezni a narcisztikus jelzőt egyáltalán. De mivel ilyesmit gondolsz róla azért mert nem elég neki a szeretetnyelved azt gondolom, hogy a legjobb az lenne, ha szétválnátok.

2023. márc. 26. 10:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak csicskásnak tart, és rögtön ott fog hagyni, amint van jobb, akár az exe, akár más.
2023. márc. 26. 10:21
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

"Elváltak, mert állítása szerint a volt férje nem szerette már, nem bánt vele nőként, emiatt ő mondjuk a végén meg is csalta őt."

"Aztán kiderült, hogy a hátam mögött felhivta a volt férjét, hogy megkérdezze, hogyan történtek pontosan a dolgok a műtét alatt, mert akkor még együtt voltak."

Mit kérdezett meg? A nőt műtötték, akkor miért ő kérdezte, hogyan történtek pontosan a dolgok? Tehát a nő, akit műtöttek, felhívta a volt férjét, hogy elmondja, hogyan történt a műtét, akit előtte megcsalt.... Akkor nem a férfi kezdeményezte ezt a hívást. Érdekes.

"én csinálok mindent a háztartásban, segítek neki, jövök megyek vele, tartom benne a lelket, de nem rég azt mondta, hogy nem adok elég erőt, lelki támaszt,"

"Teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi ez az egész, úgy érzem, hogy nem szeret, nem mutatja ki eléggé, de ő azt mondja ez nem igaz és szeret. Én mindig szeretgetem, ölelem, szépeket mondok. Kicsit olyan, hogy kapni szeret de adni nem igazán"

Ugyanezt állítjátok egymásról.

2023. márc. 26. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy még vele?
2023. ápr. 6. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy többen írták, csak kihasznál, ugráltat, meg szexre is lehet jó vagy neki egy ideig, aztán majd ugyanúgy megcsal téged is. De az is bennevan a pakliba, hogy visszamegy a férjéhez, te meg csak a köztes időszakba kellessz neki.
2023. ápr. 6. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez még nem feltétlenül nárcizmus (legalábbis ezekből amiket még leírtál nem állapítható meg 100%-ra).

Egyetértek az előző válaszolókkal, miért vagy még vele? Nekem úgy tűnik, hogy csak kihasznál és amint probléma lesz köztetek valószínűleg téged is megcsal. Menekülj, amíg lehet

2023. ápr. 7. 00:11
 9/11 NTBS ***** válasza:
100%
Nem őszinte. Beszélgetés vele mihamarabb.
2023. máj. 4. 07:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt gondolom, hogy ebből nem feltétlen lehet megállapítani valakiről, hogy nárcisztikus vagy sem.. Viszont szerintem azon érdekes elgondolkodnod, hogy ő azért megtudott csalni valakit mert nem bántak vele nőként. Lehet csak én vagyok ennyire konzervatív, de szerintem egy tisztességes embernek ez nem ad okot a megcsalásra sőt igazából semmi sem ad okot arra. Inkább akkor szakítson vele és keressen magának mást, de ahhoz kell egy elég rossz erkölcsi eszmerendszer, hogy valakit képes legyen megcsalni. Ilyenkor érdemes feltenni azt a kérdést magadnak, hogy fordított esetben ha ő nem bánna veled férfiként képes lennél-e őt megcsalni? Ha a válasz nem (remélem az) akkor teljesen érthető, hogy a bizalmad meginog benne. Ráadásul úgy, hogy ha most is már kiderült eltitkolt dolgokat előled. A nárcisztikusok elég önző emberek nem ismerik a társadalmi normákat és az erkölcsi szabályokat is megszegik. A megcsalásos storyból illetve abból, hogy most is eltitkolt egy elég fontos eseményt elötted lehet nárcisztikus, de sajnos ez kevés infó erről. Beszélgess vele mond el az érzéseidet felé, kétségeidet akár a múltjával kapcsolatban, kompromisszumokat ajánlj fel neki. Ha nem validálja az érzelmeidet, kompromisszumra képtelen, sőt a végén téged hoz ki úgy az egészből, hogy TE magad vagy az oka annak, hogy ő nem akar változtatni vagy hogy ő ilyen veled és eltitkolt dolgokat stb. Akkor gyanús lehet a nárcisztikussága. Egy szerető empatikus ember az ilyen közeledésre megértéssel fog reagálni, és ha igazán szeret akkor elfogadja a kritikát (mert hát egyértelműen ő titkol el dolgokat) és megoldáson fog gondolkodni. Nárcisztikus ezzel szemben az első kritikánál felcsattan.. De ez csak az én véleményem sok sikert! 30/F
2023. máj. 4. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!