Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem bírja ki hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírja ki hogy ne fingadozzon mellettem?

Figyelt kérdés

Mindegy mit eszik. Állandóan hangosan fingik. Hiába mondom hogy zavar és hogy másszon már ki legalább mellőlem, mert borzalmasan idegesít. Arra sem képes hogy legalább halkan kieressze hogy észre se lehessen venni. És ez napjában többször van. Én valahogy kibírom érdekes módon hogy ne sz@rjam össze magam mellette. Neki ez mégis miért nem megy? Hiába szólok semmi sem használ. Kezdek undorodni. Őt ez kvára nem zavarja szerintem, mintha még tetszene is neki hogy okádnom kell tőle. Vagy pedig csak mentegetőzik hogy "jaj bocsi!!". Vagy hogy "hát most mit tudtam volna csinálni". Tehát szerintem magasról lesz@rja hogy engem zavar ez az állandó mellémsz@rás, már bocsánat.

Mit tegyek? Mivel lehet hatni rá?

2023. ápr. 1. 22:48
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
32%
Sosem értettem az ilyen embereket akik ezer évben egyszer pukiznak és elvárják ezt a párjuktól is. Orvos ide vagy oda sajnos nő létemre én is elég gázos vagyok szinte minden kajától. Ha zöldséget eszek meg pláne. Egyszerűen olyan partnert keresek akit ez nem zavar mert nem fogok feszt kiszaladgálni a szobából hogy pukizzak. Nyílván ha eszünk visszatartom. De jártam már olyan pasival akinél folyamat vissza kellett tartanom így állandó hasfájással küzdöttem plusz hangosan bugyogtak is a beleim. Nem tartott sokáig ez a kapcsolat. Ha téged zavar hogy önmagát adja és nem akar feszengeni melletted ilyen dolog miatt akkor hagyd el és keress valaki olyat aki havonta egyszer pukizik melléd.
2023. ápr. 2. 13:29
 32/48 anonim ***** válasza:
77%

"sajnos nő létemre én is elég gázos vagyok szinte minden kajától."

Sosem értettem ilyen témánál ezt a nő/férfi létemre dolgot :D

Nőknek talán más a bélrendszere?

Ugyanazt az ételt visszük be, ugyanaz történik a testünkbe, persze, hogy nő létedre is pukizol, azt nem a farokhoz adják..:D

2023. ápr. 2. 13:34
 33/48 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem 🤣 és nem is gasztoenterológiai betegségekről van szó hanem hogy élvezettel direkt odafingik melléd akkor is ha te szólsz. És nem kif pukimuki amiről te írsz, hanem direkt látom a fejénn hogy nyomja, hogy minél jobban recsegjen. Tehát majdnem odasz@rik mellém. És ez napjában többször is. Konkrétan a rugós ágy megremeg ha a hátán fekszik. Ne keverd már légyszíves a szezont a fazonnal.
2023. ápr. 2. 13:42
 34/48 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván azért csinálja, mert ez téged ennyire látványosan kiborít. Cukkol, mert gyerekes. Megváltoztatni nem fogod. Vagy elfogadod vagy fel is út, le is út.
2023. ápr. 2. 13:49
 35/48 A kérdező kommentje:
Van benne igazság.. :(
2023. ápr. 2. 14:20
 36/48 anonim ***** válasza:
40%
Akkor ha nem tetszik mit kell itt siránkozni? Eddig nem változott hiába szóltál neki akkor hagyd el és probléma megoldva.
2023. ápr. 2. 18:34
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

A viselkedése undorítóbb a fingadozásnál..

Ha undorítónak találsz valakit, aki ráadásul nem tisztel minek húzni tovább a kapcsolatot? Szerintem ez már a vég kezdete.

2023. ápr. 2. 18:43
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

XDDDDDDDDDD

elkepzeltem ahogy erolkodik, hogy minél nagyobbat fingjon de szánalmas, egyszer odaszarik majd véletlen

2023. ápr. 2. 19:11
 39/48 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező: egyrészt köszi szakadok a nevetéstől :DDD másrészt nem tudom elképzelni a szitut. Pl ültök a kanapén összebújva néztek egy filmet, a pasidra rátör valami bélgörcs amitől hatalmasat kell reccsentenie és amikor ezt érzi akkor feléd fordítja a seggét közben erőlködik elégedett fejjel, hogy minél hangosabb legyen? :DDD fura lehet ez az egész...a férjem is és én is elég szelesek vagyunk, ha ki nem is megyünk, de soha nem egymás orra alá nyomjuk. Valahogy sose éreztem azt, hogy tiszteletlen lenne. A te pasid alapból ha fingania kell bárhol van a lakásban oda szalad, hogy előtted nyomja? :D:D
2023. ápr. 2. 19:24
 40/48 anonim ***** válasza:
71%
A férjed nem Peter Griffin?
2023. ápr. 2. 19:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!