Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem bírja ki hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírja ki hogy ne fingadozzon mellettem?

Figyelt kérdés

Mindegy mit eszik. Állandóan hangosan fingik. Hiába mondom hogy zavar és hogy másszon már ki legalább mellőlem, mert borzalmasan idegesít. Arra sem képes hogy legalább halkan kieressze hogy észre se lehessen venni. És ez napjában többször van. Én valahogy kibírom érdekes módon hogy ne sz@rjam össze magam mellette. Neki ez mégis miért nem megy? Hiába szólok semmi sem használ. Kezdek undorodni. Őt ez kvára nem zavarja szerintem, mintha még tetszene is neki hogy okádnom kell tőle. Vagy pedig csak mentegetőzik hogy "jaj bocsi!!". Vagy hogy "hát most mit tudtam volna csinálni". Tehát szerintem magasról lesz@rja hogy engem zavar ez az állandó mellémsz@rás, már bocsánat.

Mit tegyek? Mivel lehet hatni rá?

2023. ápr. 1. 22:48
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
40%

"Én ott kezdeném, hogy nem kapna tőlem ebédet..."

Ti komolyan ilyen életképtelen hulladék palikat dugtok, akiket lehet így büntetni?

2023. ápr. 2. 00:51
 12/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Szerintem itt nincs orvosi gond, úgy látom rajta hogy élvezi ha hangosan finghat és tetszik neki hogy undorodom... Nem tudom miért van ez :(

2023. ápr. 2. 06:59
 13/48 anonim ***** válasza:
67%

Fingani mindenki szokott, nem mindig lehet csendesen kiengedni szag nélkül.

De ha szólsz neki, hogy zavar és még nem is próbálkozik akkor Tarzan egyik leszármazottjával vagy kapcsolatba

2023. ápr. 2. 07:27
 14/48 anonim ***** válasza:
87%

Tiszta South Park

"Köszöntünk titeket a Szellent-vasúton! Hamarosan megtapasztaljátok, hogy itt nincs se zombi, se vámpír, csak a rettenetes FING!"

Amúgy flatulens a barátod, orvosi kezelésre szorul!

2023. ápr. 2. 07:31
 15/48 A kérdező kommentje:
Azt mondta otthon az anyjáék egymás ellen fingadoztak. Hát majdnem hánytam, nekem nem fér bele
2023. ápr. 2. 07:35
 16/48 anonim ***** válasza:
84%
Mondom én, hogy Tarzan
2023. ápr. 2. 07:37
 17/48 A kérdező kommentje:
De ez nem vicces. Ez siralmas.
2023. ápr. 2. 07:46
 18/48 anonim ***** válasza:
82%
Sajnállak kérdező de annyira jót röhögtem a kérdéseden alig bírtam abbahagyni. Nem hinném, hogy ő lenne a te lelki társad ebben az életben. :D
2023. ápr. 2. 07:57
 19/48 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez annak a jele, hogy nem tisztel, nem fontos a véleményed, nem akar számodra vonzó lenni, nem tekint rád nőként. Írták az egészégügyi okokat, nos, szerintem az is csak kifogás, mert megértem, hogy valakinek problémája van, de az nem létezik, hogy ne tudna arrébb menni vagy halkabban kiengedni.
2023. ápr. 2. 09:34
 20/48 anonim ***** válasza:
25%
Egy kicsit lehetnél rá tekintette.
2023. ápr. 2. 09:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!