Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem bírja ki hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírja ki hogy ne fingadozzon mellettem?

Figyelt kérdés

Mindegy mit eszik. Állandóan hangosan fingik. Hiába mondom hogy zavar és hogy másszon már ki legalább mellőlem, mert borzalmasan idegesít. Arra sem képes hogy legalább halkan kieressze hogy észre se lehessen venni. És ez napjában többször van. Én valahogy kibírom érdekes módon hogy ne sz@rjam össze magam mellette. Neki ez mégis miért nem megy? Hiába szólok semmi sem használ. Kezdek undorodni. Őt ez kvára nem zavarja szerintem, mintha még tetszene is neki hogy okádnom kell tőle. Vagy pedig csak mentegetőzik hogy "jaj bocsi!!". Vagy hogy "hát most mit tudtam volna csinálni". Tehát szerintem magasról lesz@rja hogy engem zavar ez az állandó mellémsz@rás, már bocsánat.

Mit tegyek? Mivel lehet hatni rá?

2023. ápr. 1. 22:48
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
47%
Mondjuk azért bunkóság a másik orra alá durrogtatni de, azért azt remélem tudod, hogy nem mindenki olyan JEDI, hogy szabályozni tudja a szellentése hangját.
2023. ápr. 1. 22:54
 2/48 A kérdező kommentje:
Bocs de nem mindegy hogy direkt nyomod mint egy vadbarom, vagy moderálod magad vagy kimész mert tudod hogy nagyon kell...
2023. ápr. 1. 22:58
 3/48 anonim ***** válasza:
57%
Menjen orvoshoz, dietetikushoz, azok talán segítenek kevesebbet ereszteni. Egyébként ha nem érdekli érdemes azon elgondolkozni, hogy nagyobb dolgokban akkor hogy segít majd….
2023. ápr. 1. 22:58
 4/48 anonim ***** válasza:
29%
Orvos.
2023. ápr. 1. 23:00
 5/48 anonim ***** válasza:
14%
helyes, fignjon csak az orrod alá
2023. ápr. 1. 23:02
 6/48 A kérdező kommentje:
3 ez is igaz.
2023. ápr. 1. 23:02
 7/48 anonim ***** válasza:
23%
Te meg a hisztit nyomod, kvittek vagytok 😂
2023. ápr. 1. 23:23
 8/48 anonim ***** válasza:
70%
A macskám írta ki ezt a kérdést :(
2023. ápr. 1. 23:50
 9/48 anonim ***** válasza:
31%
Én ott kezdeném, hogy nem kapna tőlem ebédet...aztán más dolgokat is és majd csak akkor kapja vissza őket ha ő is tesz érte valamit. Ez minimum kijárna neked! Ha meg ilyen undorító marad biztosan megmondanám neki ha nem változtat elhagyom. Talán rájön értékelni dolgokat. Ne hagy magad , ha ő így akar élni de te nem, hagyd ott. Ez nem téged, hanem őt fogja minősíteni ez a dolog.
2023. ápr. 2. 00:00
 10/48 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos vannak olyan emésztési gondok, amikkel ez nem igazán elkerülhető.

Teljesen megértelek, és ha nem tudod elviselni, akkor szakíts.

Annyit talán hozzátennék, hogy én úgy 8 különböző magán és állami orvosnál voltam a hasonló problémáimmal. Ha bent tartom sokáig, akkor van, hogy este/napokig fáj a hasam és refluxom is lett tőle. Most home-officeban dolgozom, és ez az egyik nagy előnye.

Sajnos nem tudom csöndesen sem kiengedni. Havonta egyszer ha sikerül, pedig naponta többször kell pukiznom.

Nekem szerencsém van, mert a párom nagyon megértő és nem húzza fel magát rajta, de érthető, ha téged zavar. Ha úgy érzed neked ez nem fér bele a partneredtől, akkor szerintem szakíts. Ő lehet nem fog tudni jobban változtatni rajta, mint a magasságán vagy a szemszínén.

2023. ápr. 2. 00:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!