Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírja ki hogy ne fingadozzon mellettem?
Mindegy mit eszik. Állandóan hangosan fingik. Hiába mondom hogy zavar és hogy másszon már ki legalább mellőlem, mert borzalmasan idegesít. Arra sem képes hogy legalább halkan kieressze hogy észre se lehessen venni. És ez napjában többször van. Én valahogy kibírom érdekes módon hogy ne sz@rjam össze magam mellette. Neki ez mégis miért nem megy? Hiába szólok semmi sem használ. Kezdek undorodni. Őt ez kvára nem zavarja szerintem, mintha még tetszene is neki hogy okádnom kell tőle. Vagy pedig csak mentegetőzik hogy "jaj bocsi!!". Vagy hogy "hát most mit tudtam volna csinálni". Tehát szerintem magasról lesz@rja hogy engem zavar ez az állandó mellémsz@rás, már bocsánat.
Mit tegyek? Mivel lehet hatni rá?
Köszönöm az értőn olvasóknak a válaszokat. Én is úgy érzem mintha nem is lennék nő...
Egyébként 4 éve vagyunk együtt, kb 2 éve kezdte elengedni magát. Most pedig már túlságosan elengedte magát és elkezdtem mégjobban undorodni sajnos. Jó hogy nem sz@rik a padló közepére.
Valahogy szeretném ezt vele megbeszélni, de egyszerűen nem érti, nem fogja fel, ha szépen ha csúnyán mondom. Most akkor én is sz@rjak be vagy mi?! Egyébként tanácstalan vagyok. Lehet megmondom neki h ha nem változik, nem kezel nőként, nem tisztel meg akkor hazaköltözök.
24
Szerintem ezen hiába agyalsz. Ha te nem vagy Shrek, akkor inkább hagyd ezt a pasit. Ha ilyen alap dolgokban nem adja meg neked a tiszteletet és a nőnek kijáró bánásmódot, akkor később még csak rosszabb lesz. Pont arra jó egy kis összeköltözés, hogy az ilyenek kijöjjenek.
Te soha nem fingasz mellette?
És ha erre nem a válasz, akkor van még egy kérdésem: milyen gyakran szokott szorulásod lenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!