Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl féltékeny vagy ez tényleg furcsa ?
Párommal együtt vagyunk egy ideje, minden nagyon szépen indult és éreztem hogy tényleg szeret. Ami az elején is feltűnt hogy nagyon sok női ismerőse van, a környékről szinte mind ismerik, elmondása szerint csak mert fiatalon mind együtt bandáztak, csak 2-3 lányról beszélt aki tetszett is neki és akart volna valamit élete során.
De valahogy úgy érzem túlságosan is figyel nőkre ami nekem nagyon fura. Pl mindig megjegyzi ha nő végez valamilyen férfiasabb munkát pl traktort vagy kamiont vezet. Mivel ő is motorozik, a motoros nőket is mindig megemlíti “láttad az egy csaj volt?!” kontextusban.
Tavaly elkezdte mesélni hogy láttam- e hogy XY vett magának motort mert ő épp ma látta. (megnevezett egy lányt a szomszédos kisvárosból) akit amúgy azt se tudtam hogy ismer, én is csak látásból.
Ma egyik fotós oldalán megjelent egy kèp és rögtön kérdezte hogy ez ő? (A bizonyos XY) mert itt milyen más.
Nekem ezek miatt teljesen olyan érzésem van, hogy túl sok figyelmet szentel úgy az egész női nemre. De lehet csak paranoiás vagyok? Ezek normális téma tárgyai és èn làtok bele többet ? Első komoly kapcsolatom, ezért nincs viszonyítási alapom.. ő amúgy már 30 éves és állítása komolyan tervez velem…
Nyilván ő azt mondja, hogy ez nem igaz és nem érdeklik a nők.
Nekem azért furcsa mert a barátnőim párjai nem említenek meg ilyesmiket és őszintén en sem figyelek fel férfiakra mert nem érdekelnek.
Nekem is volt ilyen barátom akit minden nő erdekelt. Soha nem éreztem azt mellette hogy en szamítanék.
Utolag kiderult nem is voltam fontosabb csak egy a sokból.
Ennyiből nem derül ki semmi érdemleges,lehet,hogy simán csak beszélgetni akart,annyira érdekli ez a motoros téma,stb.
Te ismered őt,a mindennapokban hogy viselkedik veled,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!