Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolta meg magát?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki már tavaly november óta tetszik nekem. Februárban megtudtam, hogy én is tetszem neki, és tetszettem is, de nem mert megszólítani. Mindig rámnézett, de csak akkor mosolygott, ha én is rámosolyogtam, és többször is elrántotta a fejét, ha ránéztem. Miután megtudta (valamikor március elején), hogy nekem is tetszik, megváltoztatta a véleményét. Egyik napról a másikra kijelentette egy közös haverunknak, hogy nem is tetszem neki annyira. Miért gondolta meg magát?

Mostanában megint azt veszem észre, hogy mikor egyik barátnőmmel tárgyaljuk a pasiügyeinket, és közben mosolygok, és mesélek, rám néz, de nem úgy, mint régen. Mintha dühös lenne rám. Amikor pedig más pasikkal beszélgetek a jelenlétében úgy néz a pasira, mintha megölt volna egy embert :S De a facebook adatlapján mindent belájkol a pasinál, mindenhez hozzászól, amihez csak tud. Oké, facebook.. nem lényeges xd De miért viselkedik így, ha nem tetszem neki?

Légyszi, ha tudsz, mindkettő kérdésre válaszolj:D

16/L

2012. ápr. 29. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
dühös rád,nem érzi magát elegendőnek hozzád,de nem akarja,hogy mássaal legyél
2012. ápr. 29. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
de akkor is elég hülye logikája van xdd
2012. ápr. 30. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem tudja hogy mit csinaljon...miert nem kerdezed meg te magad hogy miért viselkedik így...és azt is hogy miért változtatta meg a véleményét

18-L

2012. máj. 1. 09:40
 4/7 A kérdező kommentje:
azóta nem is nagyon beszélünk:/ és akkor is csak olyan furcsán néz rám, amivel nagyon ki tud akasztani:s és ilyen kis semmiségekről dumálunk ilyenkor, pl. milyen hülye házit kaptunk magyarból, meg ilyenek xd vagy hogy elmagyarázzon valamit matekból, amit nem értek. de ennyi.
2012. máj. 1. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! A te korodban én is sokat szemeztem (volna) a buszon suli felé egy fiúval,bár legtöbbször vagy félrenéztem vagy csúnyán néztem rá,holott leghőbb vágyam volt hogy járjunk. ö meg azt hitte utálom,pedig szimplán béna voltam.Azóta is bánom! Ha még mindig tetszik és ti már beszélőviszonyban vagytok,kezdeményezz! Tudom h nehéz és lehet h már nem tetszel neki,de lehet az is h csupán félénk és nincs rutinja ebben. Bármilyen közös program lehet jó alapja a továbbiaknak,akár úgy is h bevonod vmi közös eseménybe ahová a barátaiddal mész,kosármeccs,közös biliárd.Csak úgy tudod meg a verzióját ha beszéltek.Hajrá! 29N
2012. máj. 2. 23:02
 6/7 A kérdező kommentje:
de sajnos nem beszéltünk az utóbbi napokban:/ osztálytársak vagyunk különben..
2012. máj. 4. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Elég magányos visszahúzódó személyiség lehet és nem egyenes jellem. Betegesen viselkedik. Jelenleg nem érett egy párkapcsolatra és az hiányzik tőle, hogy erre megneveljék, de semmiképpen nem te, azzal, hogy összejössz vele.
2012. júl. 2. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!