Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolta meg magát?
Van egy fiú, aki már tavaly november óta tetszik nekem. Februárban megtudtam, hogy én is tetszem neki, és tetszettem is, de nem mert megszólítani. Mindig rámnézett, de csak akkor mosolygott, ha én is rámosolyogtam, és többször is elrántotta a fejét, ha ránéztem. Miután megtudta (valamikor március elején), hogy nekem is tetszik, megváltoztatta a véleményét. Egyik napról a másikra kijelentette egy közös haverunknak, hogy nem is tetszem neki annyira. Miért gondolta meg magát?
Mostanában megint azt veszem észre, hogy mikor egyik barátnőmmel tárgyaljuk a pasiügyeinket, és közben mosolygok, és mesélek, rám néz, de nem úgy, mint régen. Mintha dühös lenne rám. Amikor pedig más pasikkal beszélgetek a jelenlétében úgy néz a pasira, mintha megölt volna egy embert :S De a facebook adatlapján mindent belájkol a pasinál, mindenhez hozzászól, amihez csak tud. Oké, facebook.. nem lényeges xd De miért viselkedik így, ha nem tetszem neki?
Légyszi, ha tudsz, mindkettő kérdésre válaszolj:D
16/L
szerintem nem tudja hogy mit csinaljon...miert nem kerdezed meg te magad hogy miért viselkedik így...és azt is hogy miért változtatta meg a véleményét
18-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!