Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez nem furcsa? Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez nem furcsa? Kérlek írjatok minél többen.

Figyelt kérdés
Barátnőmmel megbeszéltük, hogy Ő sem beszél fiúkkal én sem beszélek lányokkal. Erre fel, most elkezdi, hogy túl féltékeny vagyok meg stb. Azt látom, hogy Ő nagyon szeretne velük beszélni, azt mondja, hogy csak én kellek neki. De még is rosszul esik neki, ha nem nézheti más fiúk képeit nem beszélhet másokkal. Szerintetek.. mit kéne csinálnom? Valóban nagyon féltékeny vagyok.

2015. márc. 7. 10:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Valóban. Én egy percig nem maradok ilyen mellett, ezt megfogadtam már régen.
2015. márc. 7. 10:15
 2/25 anonim ***** válasza:
Nem tilthatsz el senkit másoktól, ha ő nem akar velük beszélni, az egy dolog, de nincs jogod megvonni tőle bármit is, nem a tulajdonod. Ha nem tudod elviselni, hogy mások is léteznek rajtad kívül, beszélj egy pszichológussal.
2015. márc. 7. 10:17
 3/25 A kérdező kommentje:
Csak most nem ez volt a kérdés. :)
 4/25 anonim ***** válasza:
Nagyon féltékeny vagy!A pasija mellett szüksége van barátokra is,és te ezt tiltod tőle.
 5/25 A kérdező kommentje:
Értem, de szerintetek nem fog leváltani? Nagyon félek ettől :(
2015. márc. 7. 10:18
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért fog leváltani, ha ilyen vagy.
2015. márc. 7. 10:19
 7/25 anonim ***** válasza:

Egy valamit véss az eszedbe: ha szeret, nem hagy el, ha meg elhagy, akkor meg nem szeretett igazán, így nem kár érte, lesz helyette más.

Ilyen alapon teljesen felesleges a féltékenykedés.

2015. márc. 7. 10:19
 8/25 anonim ***** válasza:
A féltékenység hülyeség. Ha eltiltod mindenkitől, attól még meg fog csalni, ha megakar. Ha pedig nem akar, akkor sem fog, hacsupsz csávókkal hagyod bezárva egy szobába. Sőt a tiltott gyümölcs, még vonzóbb. Az h te eltiltod, azt hozza ki belőle, h nem bízol benne. Ami egy idő után, azt erősíted benne, h ő is azt fogja gondolni magáról, így megcsal.
2015. márc. 7. 10:20
 9/25 A kérdező kommentje:
De az kimaradt, hogy van köztük olyan srác aki fogdossa. És nem verhetem be az orrát :( Volt szerelme is közte van.
2015. márc. 7. 10:20
 10/25 anonim ***** válasza:
Én ezért egyből szakítanék. Már úgy értem a barátnőd helyében. Ez már nagyon nem normális. A beszélgetés szerinted megcsalás? Vagyis ha megkérdezi egy osztálytátsát hogy mi volt a házi, akkor az már olyan mintha le is feküdnének?! Kérdező, veled tényleg gondok vannak...
2015. márc. 7. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!