Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törik meg nálam ilyen könnyen a bizalom?
A 30 évem alatt eddig 2 komoly kapcsolatom volt de mind azért mert tönkre mert megingott a bizalmam és onnantól már csak szépen gurultam a szakitáshoz vezető úton. Viszont a problémám az hogy nagyon könnyen elveszítem a bizalmam.
Az előző kapcsolatom pl azért ingott meg mert elment 1 hétre nyaralni 1 fiú haverjával akit 1 honapja ismert és egy másik párral. Mintha egy dupla randi lenne. Igazából ezzel nem is lett volna gond, ha felvette volna a telefont vagy válaszolt volna az üzenetemre...de 4 napig semmi. Totál elfelejtette hogy létezem 4 napig. Onnantól kezdve már nem tudtam benne megbízni. Rá 2 hónapra már találkozgattak kettesben ezzel a "nem kell aggódnom csak baráttal" és végül szakítottam. De ez mind nem fordul elő ha felveszi a telefont!
Az ez előtti kapcsolatom pedig csak egyetlen egy hazugság miatt ment tönkre. Találkozott egy sráccal titokban a hátam mögött és mikor rákérdeztem hazudott róla. Itt is egyből elvesztettem a bizalmam egy rohadt hazugság miatt és szakítottam.
Velem van a baj? Vagy csak szimplán nem a megfelelő partnerrel voltam együtt? Ti mit csináltok ha kicsit meginog a bizalom?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!