Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy engem mindenki el akar engedni rövid időn belül? De utána meg vissza akarnak hozzám jönni. Kivétel nélkül minden pasimmal így volt.
Lökik ezt a jobbat érdemelsz dumát. Idegesítő. Amúgy nem fogják fel a férfiak hogy nekem nem jobb kell vagy gazdagabb vagy szegényebb hanem pont ő? Úgy veszem észre el akarnak direkt hagyni. 20L
Sok pasival voltam sok típusúval mindegyik ilyen. Ez miért van?

Sokkal? Mikor kezdted 15?
Amúgy nem biztos, hogy ez csak a pasik hibája, veled is lehet probléma, de ezt persze senki nem akarja magáról elhinni.
Ha egy idő után mind vissza akarnak menni, akkor kipróbálták mással lehet e jobb. Lehet e jobb azzal mert az jobban tetszik...áá semmi gond Lilike visszafogad.
sietsz kapkodsz a kapcsolatokkal is, de lehetsz rossz emberismerő és lehet veled probléma.

Hogyha sok pasival voltál 20 évesen, akkor neked csak szexpartnereid voltak, egyiket sem ismerted meg.
Próbáld meg tovább húzni az ismerkedési szakaszt, ne feküdj le mindenkivel már másnap, így könnyebben kiszúrod akik csak szexet akarnak, avagy nem passzoltok!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!