Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért törik meg nálam ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törik meg nálam ilyen könnyen a bizalom?

Figyelt kérdés

A 30 évem alatt eddig 2 komoly kapcsolatom volt de mind azért mert tönkre mert megingott a bizalmam és onnantól már csak szépen gurultam a szakitáshoz vezető úton. Viszont a problémám az hogy nagyon könnyen elveszítem a bizalmam.

Az előző kapcsolatom pl azért ingott meg mert elment 1 hétre nyaralni 1 fiú haverjával akit 1 honapja ismert és egy másik párral. Mintha egy dupla randi lenne. Igazából ezzel nem is lett volna gond, ha felvette volna a telefont vagy válaszolt volna az üzenetemre...de 4 napig semmi. Totál elfelejtette hogy létezem 4 napig. Onnantól kezdve már nem tudtam benne megbízni. Rá 2 hónapra már találkozgattak kettesben ezzel a "nem kell aggódnom csak baráttal" és végül szakítottam. De ez mind nem fordul elő ha felveszi a telefont!

Az ez előtti kapcsolatom pedig csak egyetlen egy hazugság miatt ment tönkre. Találkozott egy sráccal titokban a hátam mögött és mikor rákérdeztem hazudott róla. Itt is egyből elvesztettem a bizalmam egy rohadt hazugság miatt és szakítottam.

Velem van a baj? Vagy csak szimplán nem a megfelelő partnerrel voltam együtt? Ti mit csináltok ha kicsit meginog a bizalom?

2023. ápr. 1. 18:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled baj, sajnos érzelmileg idióta embereket választottál.
2023. ápr. 1. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van a baj, csak nem jól választottál, én ugyanúgy kidobnám, ha már nem tudnék bízni benne. A hazugság, a nemtorodomseg indok arra, hogy szakíts.
2023. ápr. 1. 19:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez most jól esett
2023. ápr. 1. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Semmi baj nincs veled! Én is elveszíteném a bizalmam.
2023. ápr. 1. 19:36
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ha kell egy nő ne engedd el másik pasival nyaralni, vidd el te nyaralni. Én is voltam régebben pasival így és nem véletlenül nem vettem fel a nyaralás alatt a pasim hívását. Legyél keményebb szerintem, tudja meg a barátnőd hogy elveszíthet téged. Utána majd kétszer is meggondolja mit csinál
2023. ápr. 1. 20:02
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Ezek azért nem olyan apróságok, szerintem minden normális embernek meginogna a bizalma.

Nekem azért ingott meg mert làjkolta a nőket facebookon…ehhez mit szólsz?🫣😢

2023. ápr. 1. 21:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Hogyan és hol szedted ezeket össze?
2023. ápr. 1. 23:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Te is hibás vagy, mert hát ilyeneket fogtál ki, nem vetted észre milyen emberek azok után sem, hogy végett ért a rózsaszín köd, a színjátszás részükről.

Nem meglepő, hogy elmúlt a bizalom, de azért a jelekre, hogy ki milyen, ki mikor csúszik el a megjatszas alatt nem árt odafigyelni, ergo 100%-ban megbízni valakiben jókora butaság.

2023. ápr. 4. 13:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Valamiért mindig az olyan nőket fogtam ki, akik meg akartak nekem felelni és majd csak évek multán derült ki ki ő valójában.
2023. ápr. 4. 14:19
 10/14 A kérdező kommentje:
és ezt elég nehéz észre venni, mintha már az egész kapcsolat hazugságon alapulna
2023. ápr. 4. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!