Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem nem adja vissza a cuccaim,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos sok értelmetlen válasz után és veszekedések után úgy döntöttem kilépek a kapcsolatból. Viszont tiltottam mindenhol de írt SMS-t. Szokásos felháborodás stb stb H neki nyugalom kell nem ajándék meg ilyenek. Mondtam neki ha úgy dönt hogy végleg vége mennék a cuccaimert. De csak megnézte semmi válasz nem érkezett. Mit gondoltok oda kéne állítanom hozzá és elhozni? Volt már valaki ilyen helyzetbe?

tegnapelőtt 03:35
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Ő arrol beszélt hogy nyugalom kell neki.

Erre te meg a cuccaidrol.

Ti mindig igy csináljátok hogy másrol beszéltek? Jóhogyy nem válaszolt mivel te se neki.

tegnapelőtt 05:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé gyér a mondatok kohéziója nehezen érthető.
tegnapelőtt 06:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda, hozd el a cuccaidat, ha neked fontosabbak a tárgyak, mint ő. Aztán hagyd békén őt.
tegnapelőtt 06:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ér az annyit?

Hagynám.

tegnapelőtt 06:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok a teljes storyt. Nem magamat akarom kihozni jónak én is hibás vagyok. De Nekem egy kapcsolatba nem fér bele a telefon dugdosas, félmeztelen nők lajkolgatasa, üzenetek törlése, idegen nők storyjaira reagálása,kinek mi de ez nálam nem fér bele. És én szóltam neki nem is egyszer. De meg mondtam neki ha nem tisztel hiába szeretem nagyon végeztünk.
tegnapelőtt 07:13
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Neki meg a kacatjaid nem férnek bele az eletébe. 1-1.
tegnapelőtt 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindez nem jelenti, hogy nem adja vissza cuccaid, csak elbeszéltek egymás mellett.
tegnapelőtt 08:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindegy,valami lesz
tegnapelőtt 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:
23%

Elrontottad a sorrendet: szakítás, aztán visszük a cuccokat, majd tiltás- bár ennek én nem sok értelmét látom, hacsak nem áll fenn zaklatás.

Nem kötelező smsezni veled, csak mert te ilyen dedós szintre süllyedtél.

Old fel a tiltást, vagy hívd fel és felnőtt ember módjára kommunikáld le vele a problémát.

tegnapelőtt 08:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!