Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul? Miért nem érek annyit, mint a többi nő?

Figyelt kérdés

2 éve együtt vagyok a barátommal, bár még nem élünk együtt, de ennyi idő alatt még a kezemet se kérte meg. Viszont ismerősi körben meg azt látom, hogy vagy 1 éven belül, vagy hamarabb megkérik a nő kezét. Sőt olyan ismerőst is láttam már, hogy egy pár hétig jártak, aztán megkérte a nő kezét, utána pedig 3 hónapra rá meg is történt az esküvő.

Én meg kevésnek érzem magam, értem még egy pasi se volt odáig annyira, hogy a kezemet megkérje.

2023. márc. 31. 15:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%
Ne siettesd. Mindenki a maga tempójában halad. De ha a pasinak minden más fontosabb, jönnek a majdok, meg a nem tudomok, keress mást, mert ez nem fog változni 1, 2, de több év után sem!
2023. márc. 31. 16:55
 22/32 anonim ***** válasza:
27%
Valakik meg sosem házasodnak össze és mégis boldogan élnek.
2023. márc. 31. 17:11
 23/32 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán beszélgettetek-e már arról a 2 év alatt, hogy mi a véleménye a párodnak a házasságról, az elköteleződésről, akar-e pl gyereket valaha valakivel?

Ismerek olyan férfiakat, akik jól elvannak a nőkkel, de eszük ágában sincs megházasodni senkivel, és olyan férfiak is léteznek, akik amíg nem találnak rá az igazira, elmaszatolgatnak addig is valakivel rövidebb, hosszabb ideig, mert teljesen egyedül mégse jó nekik, hiszen a szex azért jobb kettesben...

Az nem derült ki, mi okból nem éltek 2 év után együtt, de mutathatja azt is, hogy a párod nem tervez veled házasságot.

2023. márc. 31. 17:13
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem vesz el, mert rokonok vagytok. Nyilván ezért írtad ebbe a kategóriába.
2023. márc. 31. 18:06
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltetek már róla? Tudja, hogy te vágysz rá? Neki mi a véleménye a házasságról?
2023. márc. 31. 18:25
 26/32 anonim ***** válasza:
68%

Nos, én sürgősen váltanék a helyedben!

Ismerősi körömben akik tényleg együtt vannak, azok mind 1 éven belül már házasodtak.

Akik viszont évekig éltek együtt, a végén mind szétmentek, mert a pasik nem akartak házasodni, vagy csak úgy, hogy jött a gyerek, de az ilyenek mind szétmentek.

Meg olyan is volt, ahol a csajt nem akarta elvenni a pasi, merthogy ő nem nősül soha, aztán évek múlva szétmentek, erre rá nemsokára új nője lett a hapinak és hamar el is vette, szóval ennyit arról, hogy valaki nem akar házasodni....:D

Ha megtalálja az igazit, akkor bizony mindenki akar és fog is!:)

Nem akarásnak meg nyögés a vége.

Az meg egy baromság, hogy egy nő kérje meg a párja kezét - azért odáig már ne süllyedjél le szerintem, mert az übergáz és vérciki!

Egy nőnek legyen tartása, azt jobban becsüli a ffinép, amelyik nőnek meg önbecsülése sincs, azt csupán csak használja.

Ha ti 2 év alatt semerre sem haladtatok, nem fejlődött a kapcsolatotok, akkor az bizony nem jó jel!

2023. ápr. 1. 01:40
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene kérdezni, mi a célja. Ellenni egymás mellett, vagy komolyabban gondolja. Mert ha nem közösek a célok, akkor nem kell együtt lenni.
2023. ápr. 1. 10:16
 28/32 anonim ***** válasza:
87%
Hagyjátok már. Ez a házasság fétises troll, aki minden héten itt kérdezget erről. Megszállottja teljesen. Eddig a felnőtt kategória volt a terepe, most váltott a családira.
2023. ápr. 1. 10:45
 29/32 anonim ***** válasza:
12%
Minek házasodni manapság? Azért, hogy egy napig hercegnő legyél? Komolyan ez a legfontosabb? Nem csodálom, ha nem vesz el. Plusz ki tudja, lehet 3 hónap mulva jösz azzal, hogy eh már nincsenek pillangók én léptem, ja meg viszem a cuccaid felét ugye. Értelmes faszi nem házasodik már.
2023. ápr. 1. 12:31
 30/32 anonim ***** válasza:
36%

Ennek nem az 1 napi hercegnőség kell. Csak mutogatni akarja, hogy na ő is kellett végre valakinek. Ezzel akar felvágni, mintha ez olyan nagy dolog lenne. Bele van betegedve ebbe az esküvősdibe teljesen már. Szakember kéne inkább neki, nem gyűrű.

2023. ápr. 1. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!