Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul? Miért nem érek annyit, mint a többi nő?

Figyelt kérdés

2 éve együtt vagyok a barátommal, bár még nem élünk együtt, de ennyi idő alatt még a kezemet se kérte meg. Viszont ismerősi körben meg azt látom, hogy vagy 1 éven belül, vagy hamarabb megkérik a nő kezét. Sőt olyan ismerőst is láttam már, hogy egy pár hétig jártak, aztán megkérte a nő kezét, utána pedig 3 hónapra rá meg is történt az esküvő.

Én meg kevésnek érzem magam, értem még egy pasi se volt odáig annyira, hogy a kezemet megkérje.

2023. márc. 31. 15:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
21%

Nem te nem érsz annyit, hanem azok, akikkel eddig voltál illetve akivel jelenleg vagy!!

Ha egy férfi tényleg szerelmes és komolyan gondolja, az max. 1 éven belül megkéri a párja kezét, mert max. ennyi idő alatt simán ki lehet ismerni a másikat. Tehát teljesen jól látod!

Ha nem kéri meg, akkor az azért van, mert még vár az igazira/egy jobbra - a többi csak ócska kifogás.

A jelenlegi párod csak használ téged, de amint jön neki egy jobb, simán le fog cserélni, ne várd meg szerintem! Időpocsékolás!

Viszont legelőször az önbizalmadat kellene valahogy helyre tenni, mert amíg te magad kevésnek érzed magad, addig más is annak fog...!

2023. márc. 31. 15:34
 12/32 anonim ***** válasza:
85%
Egy év alatt meg se ismered a másikat. Épeszű ember nem házasodik, csak MINIMUM egy év együttélés után. Nem a találkozásra egy évvel, hanem az összeköltözés után. Mert ott buknak ki a dolgok. Mennyire passzolnak össze, mennyire nyomja az egyik a másikra a saját dolgai elvégzését, mennyire tűrik egymás bogarait.
2023. márc. 31. 15:41
 13/32 anonim ***** válasza:
84%
...és ezt havonta ki is írod...
2023. márc. 31. 15:44
 14/32 anonim ***** válasza:
81%
Na igen, hónapok óta nyavalyog rajta.
2023. márc. 31. 15:45
 15/32 anonim ***** válasza:
67%
30 felett 2 év alatt hogy nem költöztetek még össze?
2023. márc. 31. 15:50
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

Mit mondjanak azok a nők, akiknek párjuk se volt soha?

Egyébként bár nekem a 2 év nem tűnik hosszú időnek, de ha sürgős, kérd meg Te az ő kezét.

De az igazi probléma, hogy ezt nem a pároddal tudod megbeszélni...

2023. márc. 31. 15:57
 17/32 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem szereted magad, és nincs önbizalmad. De sok kérdésedre válaszoltam már. Azt is írtam, mi a megoldás. De amíg nem tartasz ott, hogy elfogadd, hogy változás akkor lesz, ha változtatsz, nem lesz jobb a helyzeted.
2023. márc. 31. 15:58
 18/32 anonim ***** válasza:
87%
Elvegyelek?
2023. márc. 31. 16:05
 19/32 anonim ***** válasza:
26%
Ciki vagy.
2023. márc. 31. 16:20
 20/32 anonim ***** válasza:
97%

"még egy pasi se volt odáig annyira, hogy a kezemet megkérje"

Ez miféle gondolatmenet? Mintha én azt mondanám, hogy "én még egyszer se haltam meg". Úgy értem, valakinek a kezét megkérni az egy eléggé végleges dolog. Vagy neked ez ilyen laza valami? Hogy két hét után megkérik a kezed? Az mennyire lehet stabil dolog? Most neked ezek szerint BÁRKI jöhet már? Ez eléggé kétségbeesetten hangzik. Ez a dal jut róla eszembe:

[link]

Vagy te azért akarod megkéretni a kezed, hogy ego boos-ot adjon a dolog, de egyébként nem fogadnád el? Mert ez nem játék. Ha stabil kapcsolatokat, gyerekeket akarsz, akkor kell az idő, hogy megbizonyosodjatok egymás hűségében, és ezer dologban még. De a kérdésed alapján te nem lehetsz valami stabil egyéniség, hogy ilyen furán fogod fel ezt a dolgot. Elnézést, ha tévedek.

2023. márc. 31. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!