Mit csinálhatok rosszul?
Vannak olyan férfiak,akik vonzzák a nőket, mint a mágnes. Az ilyet észrevesszük. Viszont azt is, hogy nem csak a mi figyelmünket keltette fel, biztos sok nője van, van tapasztalata, tudja mit kezdjen az ágyban és a már a gondolatától libabőrös leszek. Létezik az a vágy, ami kimondatja a gondolatokat. Ez nem azt jelenti, hogy nem akarnának többet, csak azt, hogy nem bírja megőrizni a tartását inkább mondja, csak csinálj már valamit :D
A másik lehetőség, hogy vonzó vagy, de nem szívesen mutatnának be az édesapjuknak :)
ma 16:48
Tudom hogy ez jött le most az írás alapján,de nem vagyok az,van önbizalmam ennyi.de nem vagyom műmájer nagyarcú hülye gyerek.nem villogok a fuxommal és a kocsimmal.
Örülj neki és használd ki!! Mondom én egy 30-as nő! Az aki hagyja magát, sőt maga kínálkozik, ki kell használni, persze csak ha van kedved is hozzá! :P Aki számítani fog azt úgyis neked kell majd meghódítanod, addig pedig "gyakorolj"! :)))
Tudom hogy mit akartál egyébként írni, nekem is van állítólag egy olyan kisugárzásom amitől többen megfordulnak utánam, pedig egy tök átlagos nő vagyok, semmi extra és mégis...
Tanuld meg kezelni és nem lesz probléma.
A korodra azért még kíváncsi lennék, szerintem fiatal lehetsz, jól gondolom? :)
ma 16:49
nem szoktam párhuzamossan kapcsolatokat futtatni..egyszer volt még 21 éves koromban hogy 3 csajom volt egyszerre:D
de akkor még suttyó voltam.azóta eltelt 8 év,akkor én nyomúltam rájuk és meg is kaptam őket,most ők kezdeményeznek többnyire
Ez pedig nem feltétlenül igaz, hogy úgy kell őket meghódítani,illetve igaz, csak nem ebben az értelemben.
Szóval az ösztöneiket meg tudod ugyan hódítani, éppen ezért veszítik el a fejüket és kérnek erre, de a lelkükért ettől még küzdeni kell.
Egyébként ez mindegyikre igaz, biztosan van közöttük ribanc, aki minden második, vagy minden jobb képű fazonnal ágyba bújna, de egy átlag nőből nagyon kevés ember képes ilyen hatást kiváltani.
Mosnd a leanynak hogy elkell menned egy sotet helyre gyulesre
Szerintem minden zavarodott ember , zavarodotnak fog rad tekinteni es maris visszakoznak tole
Mivel sokan szeretik a tuzet, de a fustjet felnek szagolni
Mond azt hogy.:
Szia , Kivanom a szervezeted , de nemreg a mobilom Nem fogadott hivassal fogadott engem,ami eleg megrazoan mivel Ecaka A bunteto torvenykonyv jo par Szakaszait kell Cselekednem Egy ket Tarsammal athagnom,
Tehet en tevéled nem Tanusithatok Intim Kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!