Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálhatok rosszul?

Mit csinálhatok rosszul?

Figyelt kérdés
A nők jó képűnek tartanak és vonzom a jobbnál jobb nőket,a barátaim is kérdezték mindig hogy hogy csinálom?Nem nagy képűségből mondom de tényleg vonzom őket és általában semmit nem kell tennem,többnyire ők jönnek oda hozzám,viszont van egy kis gondom,vagy csak szexet akarnak tőlem és mindig a végén az sül ki belőle,volt egy konkrét esetem,azaz kettő is,a lány megkérdezte hogy nem akarom e megdöngetni,vagy is nincs e kedvem hozzá?:)Tudom ezt most sokan nem hiszik el,de ez kétszer is megtörtént és nem ronda nőkről van szó,vagy van a másik eshetőség,hogy elhülyéskednek velem de kicsit többként tekíntve rám mint barát.Szóval mit csinálhatok rosszul?Bocsi biztos nagyképűre sikeredet de csak a tényt írtam le..szóval kíváncsi vagyok mit csinálhatok rosszul.
2012. máj. 1. 16:35
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Kérdező most mi a probléma?Hogy nincs tartós kapcsolatod?Vagy egyáltalán nem is volt? Mert ha ez, akkor annyi, hogy bevonzottál egy csomó nem hozzád való nőt, de igazán szerelmes még nem voltál, vagy viszonzott szerelemben még nem volt részed. Szerintem ne add fel a dolgot! A legfontosabb, hogy ne add alább az elvárásaid, és ha érzed egy nőn legközelebb, hogy egy picit is nem felel meg számodra valamivel, akkor kíméld meg magad az időpazarlástól :) Hát ennyit tudok tanácsolni.
2012. máj. 1. 18:40
 42/43 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs most, Nem kell hantorgatni hempergetni ssenkit.˘V

Itt a lenyeg az hogy O is megprobaljon kibujni a feladata alal, Es elkovetnie azt ami nem a feladata.

Nem akar mar Konyha nyelven a lanyokkal osszekuszalodni

Azt szeretne hogy Mit mondjon a lanyoknak hogy felvillanyozodjonak mind a ketten es Ne keljen az Estet a Feladataival tolteni...

Szerintem Unja MAr es Igazat Adok Néki

2012. máj. 1. 19:16
 43/43 anonim ***** válasza:
0%

Eneékem van megegy tippem hugyan lehetne, fél es talalni

azt hogy nem tudsz este a megjelenni abban az idoben amikor megkell jellened

2012. máj. 1. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!