Mit csinálhatok rosszul?
ma 16:56
:D
Egyébként, ennyi nő közül egytől igazán megkérdezhetted volna, hogy mi a gond :D
Ez sosem jutott eszedbe? :D
Egyébként dobj már priviben egy képet, mostmár kíváncsi vagyok :D
Mond meg HOgy teged az Ilyen simabeszedo Lenyok mar reg nem villanyoznak fel
Mivel Az ejjel holdfenye mar joval modositotta a viszonyulasod es Igenyeid ertekeit
29 és vonzó, hát igen ... és ha jól sejtem a korral lehet csak fokozódni fog ... :)
Ha okos is vagy, akkor sajnos - vagy nem sajnos (mindenki maga döntse el mi a helyes) - még ki is használhatod a külsődet, de persze csak mértékkel és ésszel.
Örülj neki, sokan lennének a helyedben hidd el! :)
ma 16:59
Mennyi idős vagy?Küldök de nem szeretném ha kikerülne napi szarra vagy valami hasonló oldalra:D
Ettől nem kell tartanod, az én ígéretem az valódi :) Nem adom ki senkinek :)
23 :)
ma 16:59
Hát nagyon sok lehetőségem lett volna,olyan 23-24 éves korom környékén már nem kellett küzdenem a csajokért,és sokan felajánlkoztak,persze volt ami ki is használtam nem tagadom:P,de ha mindet kihasználtam volna akkor nem lenne tsizta a lelkiismeretem...utánna persze mindig bántam a dolgot:D
ma 17:03
ok ha te is küldesz:)
csak hogy lássam hogy kinek küldöm...
Bazzeg, nem vagyok internetes kamu,csak meg akarom válaszolni a kérdésed :D
Azért kérem a képet, mert nekem gyanús, hogy vagy nagyon mély érzelmű de amolyan csalfa tekinteted van, vagy az a tipikus tigrisszerű rosszfiús kinézeted :)
Jó pasi külső lelkiismerettel ... hááát :) lehet ez is egy oka annak h még inkább vonzod a nőket.
Akkor gondolom volt olyan is akinek nemet mondtál és még inkább nyomult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!