Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálhatok rosszul?

Mit csinálhatok rosszul?

Figyelt kérdés
A nők jó képűnek tartanak és vonzom a jobbnál jobb nőket,a barátaim is kérdezték mindig hogy hogy csinálom?Nem nagy képűségből mondom de tényleg vonzom őket és általában semmit nem kell tennem,többnyire ők jönnek oda hozzám,viszont van egy kis gondom,vagy csak szexet akarnak tőlem és mindig a végén az sül ki belőle,volt egy konkrét esetem,azaz kettő is,a lány megkérdezte hogy nem akarom e megdöngetni,vagy is nincs e kedvem hozzá?:)Tudom ezt most sokan nem hiszik el,de ez kétszer is megtörtént és nem ronda nőkről van szó,vagy van a másik eshetőség,hogy elhülyéskednek velem de kicsit többként tekíntve rám mint barát.Szóval mit csinálhatok rosszul?Bocsi biztos nagyképűre sikeredet de csak a tényt írtam le..szóval kíváncsi vagyok mit csinálhatok rosszul.
2012. máj. 1. 16:35
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

ma 16:56

:D

2012. máj. 1. 16:58
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként, ennyi nő közül egytől igazán megkérdezhetted volna, hogy mi a gond :D

Ez sosem jutott eszedbe? :D

Egyébként dobj már priviben egy képet, mostmár kíváncsi vagyok :D

2012. máj. 1. 16:59
 13/43 anonim ***** válasza:
26%

Mond meg HOgy teged az Ilyen simabeszedo Lenyok mar reg nem villanyoznak fel

Mivel Az ejjel holdfenye mar joval modositotta a viszonyulasod es Igenyeid ertekeit

14/43 anonim ***** válasza:

29 és vonzó, hát igen ... és ha jól sejtem a korral lehet csak fokozódni fog ... :)

Ha okos is vagy, akkor sajnos - vagy nem sajnos (mindenki maga döntse el mi a helyes) - még ki is használhatod a külsődet, de persze csak mértékkel és ésszel.

Örülj neki, sokan lennének a helyedben hidd el! :)

15/43 A kérdező kommentje:

ma 16:59

Mennyi idős vagy?Küldök de nem szeretném ha kikerülne napi szarra vagy valami hasonló oldalra:D

2012. máj. 1. 17:02
 16/43 anonim ***** válasza:
72%

Ettől nem kell tartanod, az én ígéretem az valódi :) Nem adom ki senkinek :)

23 :)

2012. máj. 1. 17:03
 17/43 A kérdező kommentje:

ma 16:59

Hát nagyon sok lehetőségem lett volna,olyan 23-24 éves korom környékén már nem kellett küzdenem a csajokért,és sokan felajánlkoztak,persze volt ami ki is használtam nem tagadom:P,de ha mindet kihasználtam volna akkor nem lenne tsizta a lelkiismeretem...utánna persze mindig bántam a dolgot:D

2012. máj. 1. 17:04
 18/43 A kérdező kommentje:

ma 17:03

ok ha te is küldesz:)

csak hogy lássam hogy kinek küldöm...

2012. máj. 1. 17:05
 19/43 anonim ***** válasza:
77%

Bazzeg, nem vagyok internetes kamu,csak meg akarom válaszolni a kérdésed :D

Azért kérem a képet, mert nekem gyanús, hogy vagy nagyon mély érzelmű de amolyan csalfa tekinteted van, vagy az a tipikus tigrisszerű rosszfiús kinézeted :)

2012. máj. 1. 17:06
 20/43 anonim ***** válasza:

Jó pasi külső lelkiismerettel ... hááát :) lehet ez is egy oka annak h még inkább vonzod a nőket.

Akkor gondolom volt olyan is akinek nemet mondtál és még inkább nyomult. :)

2012. máj. 1. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!