Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálhatok rosszul?

Mit csinálhatok rosszul?

Figyelt kérdés
A nők jó képűnek tartanak és vonzom a jobbnál jobb nőket,a barátaim is kérdezték mindig hogy hogy csinálom?Nem nagy képűségből mondom de tényleg vonzom őket és általában semmit nem kell tennem,többnyire ők jönnek oda hozzám,viszont van egy kis gondom,vagy csak szexet akarnak tőlem és mindig a végén az sül ki belőle,volt egy konkrét esetem,azaz kettő is,a lány megkérdezte hogy nem akarom e megdöngetni,vagy is nincs e kedvem hozzá?:)Tudom ezt most sokan nem hiszik el,de ez kétszer is megtörtént és nem ronda nőkről van szó,vagy van a másik eshetőség,hogy elhülyéskednek velem de kicsit többként tekíntve rám mint barát.Szóval mit csinálhatok rosszul?Bocsi biztos nagyképűre sikeredet de csak a tényt írtam le..szóval kíváncsi vagyok mit csinálhatok rosszul.
2012. máj. 1. 16:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
76%

17:06

IGAZ!

Ha valaki már látta azért mondja el melyik típus, mert én is nagyon kíváncsi lettem már! :P :D :D

2012. máj. 1. 17:09
 22/43 A kérdező kommentje:

ma 17:09

mond meg az email címed elküldöm,a másik lány nem hajlandó megadni..

2012. máj. 1. 17:15
 23/43 anonim ***** válasza:
:D
2012. máj. 1. 17:22
 24/43 anonim ***** válasza:
72%
Kikérem magamnak, nem lány, nő :D
2012. máj. 1. 17:23
 25/43 anonim ***** válasza:
:D :D
 26/43 A kérdező kommentje:
ja bocsi:D
 27/43 anonim ***** válasza:
Én egyébként sem mondok róla semmit, megígértem :)
2012. máj. 1. 17:24
 28/43 anonim ***** válasza:
22%

17:06 nem illo csak ugy kepet elkuldeni...

Amugy meg Kerdezo ha a leany Rad akarna nehezgedni mint a teli Kabat. a ho lepte tob hektaros mezon tudom mi a Eljaras

Mond meg hogy Saros vagy, es korlatozottsagod barmilyan potjait is kiaktatva nem teheted meg Barmennyire is Szeretned a Nektarjait a Szadba es a NYelocsovedbe Tudni...

Saros vagy Es es Pszihiakai tulynomas lett Urra rajtad, amit Csak az ejszaka oraiban vilagunk floraja es Faunajanak Hangjai Boronalhatnak

2012. máj. 1. 17:24
 29/43 anonim ***** válasza:
Óóó, egy újabb hódoló akadt! :D :D
2012. máj. 1. 17:25
 30/43 anonim ***** válasza:
27-es válaszra írtam ...
2012. máj. 1. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!