Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok rosszul? Miért nem érek annyit, mint a többi nő?
2 éve együtt vagyok a barátommal, bár még nem élünk együtt, de ennyi idő alatt még a kezemet se kérte meg. Viszont ismerősi körben meg azt látom, hogy vagy 1 éven belül, vagy hamarabb megkérik a nő kezét. Sőt olyan ismerőst is láttam már, hogy egy pár hétig jártak, aztán megkérte a nő kezét, utána pedig 3 hónapra rá meg is történt az esküvő.
Én meg kevésnek érzem magam, értem még egy pasi se volt odáig annyira, hogy a kezemet megkérje.
Ez már a sokadik ilyen kérdés, valószínűleg a kérdező is azonos. Nem hiszem, hogy bármit is rosszul csinálnál. Inkább arról van szó, hogy nem ismered azokat a jól bevált női praktikákat, amivel ezek a csajok a pasijukat kezelik. Mielőtt megkérdeznéd, mik azok, sajnos én sem tudom, soha nem éltem vele. Régen a "véletlenül" teherbe esés volt az egyik nyerő kártya, ma már ez bukó. Én azt mondom, ettől ne érezd kevesebbnek magad, nem ez szabja meg az értékünket. Akinél igen, az olyan is. Nem tudom, hány éves vagy, gondolom, még fiatal. Ha úgy látod, hogy a barátod nem tervez veled komolyan, akkor gondolkozz el a folytatáson.
N
"Sőt olyan ismerőst is láttam már, hogy egy pár hétig jártak, aztán megkérte a nő kezét, utána pedig 3 hónapra rá meg is történt az esküvő."
Mondjuk őnáluk arra is kíváncsi lennék, 10 év múlva még együtt lesznek-e. Mert 3 hónap után összeházasodni, az ugrás a sötétbe.
Neked meg első körben össze kéne költöznöd a pároddal.
Mi tart vissza titeket ettől????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!