Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos férfiak apukák!
Megsértődnétek ha családi ebédnél a gyereknek szed
előszöra feleségetek, nem nektek?
Magyarán nincs tekintélye (nincs is mire), csak elvárná, de még te sem csicskulsz neki, ergo mindenki elégedetlen. Te, mert egy frusztrált here a férjed, ő meg mert nem tudja érvényesíteni az alaptalan tekintélyét. Nem értem az életeteket, de ti tudjátok..
2023. márc. 22. 09:47
32/38 A kérdező kommentje:
"Szóval te kifogtál magadnak egy ilyen szerencsecsomagot és azt kérdezed, hogy más férj is ilyen idióta-e? Gondolom, sejted a választ."-
Persze
33/38 A kérdező kommentje:
Persze nyilván én sem vagyok tökéletes, lehet irritálom, azért ellenséges, viszont nem hiszitek el, mások, idegenek gratulálni szoktak nekem, hogy milyen jó fej férjem van. Mert ők nem ismerik ezt az oldalát. Amikor megismerkedtünk, egyáltalán nem volt ilyen. Ha így előadja magát, szóba sem álltam volna vele.
Oké, nem így adta elő magát, de már igen, gondolom amikor összeköltöztetek sem volt másabb... De már ez igazából mindegy. Választhasz: tűrsz és nyelsz; ultimátumot kap, ha nem változtat (akár segítséggel: pszichológus, párterápia, akármi) akkor vége; most kilépsz. Csak gondolj a gyerekre milyen mintát kap így. Mert itt a legnagyobb vesztes ő lesz.
2023. márc. 22. 10:10
"Amikor megismerkedtünk, egyáltalán nem volt ilyen. Ha így előadja magát, szóba sem álltam volna vele."
Bocs, de én most is elzavarnám, ha ilyenekkel próbálná mérgezni az életemet, de nekem mondjuk nagyon alacsony a toleranciám az ilyesmivel szemben. Ha jól értem, nem vagy erre a balfékre szorulva, szerintem a hylezetben az értelmes minimum, hogy az asztalra csapsz és leszögezed, hogy elég volt ebből a bohóckodásból, vegyen vissza az arcából, mert a semmire veri magát. A gyerekeknek is baromi káros ezt a torz mintát tanulni (ahogy írtad, hogy a férjed is otthonról hozta ezt az agymenést).
2023. márc. 22. 10:12
Ha mások nagyon jó fejnek látják a férjedet, akkor azért kell lennie egy jó oldalának is, amit te már azért nem látsz, mert teljesen bele vagytok gabalyodva egymás utálatába. Szerintem érdemes lenne egy mediátort, párkapcsolati tanácsadót felkeresni. Lehet, hogy jobban látnátok egymás értékeit, és javulna a házasságotok.
2023. márc. 22. 10:13
"Amikor megismerkedtünk, egyáltalán nem volt ilyen. Ha így előadja magát, szóba sem álltam volna vele."
És most miért tűröd el tőle?
2023. márc. 22. 10:43
Látszik hogy nincs gyereked, a szülök mindig azt eszik ami megmarad, hogy ne kelljen kidobni a kaját. 2 gyerek mellett többet eszem gyerek kaját mint felnőtt ételt. :)
2023. márc. 22. 17:27
Kapcsolódó kérdések: