Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnél, ha a barátod ezt mondaná?
"Ne fogd össze a hajad, azt utálom."
Szerintetek? Nem akarok kislányosnak tűnni, hogy ilyeneken megsértődöm, de nem olyan, mintha úgy nem tartana szépnek? Ráadásul nem értem mi baja, egyáltalán nem vagyok csúnya, meg nem állnak el a füleim vag hasonló hogy hülyén nezzek úgy ki..
Ti mit szólnátok egy ilyen beszóláshoz?
Nekem is rosszul esett màr hasonló.
Megcsináltam a hajam nem is egyszeruen csak felgumizva de loknis tinccsel is, erre óvatosan annyit mondott jobb szerinte kiengedve, az jobban áll.
(Magyarán takarjam inkább a képem mert nekem nem előnyös a felkötött haj, jobb ha nem látszik annyira netán a tepsifejem)
Az meg még rá is tett hogy sajnálatbol vagy szolidaritással mondja, nem is bántásnak célozta, hanem jóindulatú jótanácsnak, ami mégjobban csak alátámasztotta azt hogy akkor tényleg tepsifejem lehet ha ő nekem jó akar azzal hogy takarjam inkább az arcom a "sörénnyel" ahogy szoktam
Nem, lehet igaza van és lehet jobban szereti ha ki van engedve.
Ilyen sz@ron mit kell durcizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!