Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megsértődnél, ha a barátod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődnél, ha a barátod ezt mondaná?

Figyelt kérdés

"Ne fogd össze a hajad, azt utálom."

Szerintetek? Nem akarok kislányosnak tűnni, hogy ilyeneken megsértődöm, de nem olyan, mintha úgy nem tartana szépnek? Ráadásul nem értem mi baja, egyáltalán nem vagyok csúnya, meg nem állnak el a füleim vag hasonló hogy hülyén nezzek úgy ki..

Ti mit szólnátok egy ilyen beszóláshoz?

2022. dec. 21. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Istenem ne akadjatok már fenn ilyeneken. Hány éves vagy, 15 ?
2022. dec. 21. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
semmit, élném tovább az életemet.
2022. dec. 21. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Engem túlzottan nem érdekelne, mit gondol.
2022. dec. 21. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem ugy ertette, hogy ugy ronda vagy. A ferfiak nagy resze hajb..uzi, nekem nem all szandekomban rovidre vagni a hajam, de neha szivatom ezzel a baratomat, mert vicces, ahogy kiakad rajta. Neki az a maniaja, hogy csak es kizarolag a hosszu haj a szep egy non. Szerencseje, hogy nekem is az tetszik magamon.
2022. dec. 21. 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

Nekem is rosszul esett màr hasonló.

Megcsináltam a hajam nem is egyszeruen csak felgumizva de loknis tinccsel is, erre óvatosan annyit mondott jobb szerinte kiengedve, az jobban áll.

(Magyarán takarjam inkább a képem mert nekem nem előnyös a felkötött haj, jobb ha nem látszik annyira netán a tepsifejem)

Az meg még rá is tett hogy sajnálatbol vagy szolidaritással mondja, nem is bántásnak célozta, hanem jóindulatú jótanácsnak, ami mégjobban csak alátámasztotta azt hogy akkor tényleg tepsifejem lehet ha ő nekem jó akar azzal hogy takarjam inkább az arcom a "sörénnyel" ahogy szoktam

2022. dec. 21. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
A maga nyers paraszti stílusában közölte, hogy jobban szereti a kiengedett frizurádat. Nem gondolom,hogy sértésnek szánta, csak elég bunkón világosított fel...
2022. dec. 21. 23:14
 7/9 anonim ***** válasza:
2%
Kéne cumizni. Akkor rögtön más lenne a véleménye.
2022. dec. 22. 00:51
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Vállat vonnék. Joga van hozzá hogy a kiengedett hajat preferálja. Nekem meg jogom van hozzá hogy pl házimunka közben ne lógjon mindenhova a hajam. (Amúgy nekem is jobban tetszik kiengedve) 🤷‍♀️
2022. dec. 22. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem, lehet igaza van és lehet jobban szereti ha ki van engedve.

Ilyen sz@ron mit kell durcizni?

2022. dec. 22. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!