Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos férfiak apukák!
Megsértődnétek ha családi ebédnél a gyereknek szed
előszöra feleségetek, nem nektek?
21/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez a tekintélyelvűség nála nagyon játszik, mert tele van komplexussal. Próbáltam támogatni, hogy nagyobb legyen az önbizalma, de sajnos ő belül valami kis nyominak érzi magát azon nem segíthetek.
Ezen nem is azzal lehet segíteni, hogy kiszeded neki az ètelt elsőnek. Normális Fèrfi nem rúgozik azon hogy a gyerek kap elsőnek enni. Ez nekem mèg lealacsonyítobb lenne. Ha otthon van pl 2 szelet csokim, akkor azt is a gyereknek fogom odaadni meg a nejemnek.
2023. márc. 22. 08:58
"sajnos ő belül valami kis nyominak érzi magát"
Teljes joggal, tényleg egy komplexusos nyomi. A gyerekekkel szemben feszülni a tekintélyen a vicc kategória. Amúgy mégis mire fel lenne tekintélye? Te az egyenrangú társa kéne, hogy legyél, a gyerekekkel szemben meg értelmezhetetlen ez az erőlködés. Biztos, hogy nem állnék le ilyen férfival, de a te életed.
2023. márc. 22. 08:59
24/38 A kérdező kommentje:
Nagyon frusztrált lehet azon mert én vagyok az iskolázottabb, neki meg csak nyolc általánosra futotta. En vittem haza több pénzt is, de ettől szerintem csak mégjobban utált. :D
Sosem fog abból semmi jó kisülni nagy különbségek vannak egy kapcsolatban. Most már tudom.
"A tekintélyelvűség nála nagyon játszik, mert tele van komplexussal"
Ez tényleg a legszánnivalóbb embertípus egy közösségben, egyúttal azonnal nulláz bármilyen "tekintélyt" ez a vergődés. Neked jó így élni? Én 3 napig bírnám, mielőtt elzavarnám a francba.
2023. márc. 22. 09:01
"Ezért napokig nem szólnátok a feleségetekhez, nem fogadnátok el az őáltala elkészített ételt"... ez vicc? Akkor éhenmarad 🤷🏼♀️. Semmi baja sem lesz pár nap koplalástól egy embernek. Mondjuk én már ott kiraktam volna, ha azon duzzog hogy nem neki szednek először. Még az ovisom sem csap ezen hisztit. De gondolom ez csak a jéghegy csúcsa, hogy ilyeneken problémázik... Nagyobb bajok vannak ott, mint egy tál étel
2023. márc. 22. 09:03
24) most már nekem is trollkérdésnek tűnik, de tegyük fel, hogy nem az (de):
Ha iskolázottabb vagy, többet értél el, többet adsz a családi kasszába és még ki is szolgálod a családot a munkád mellett, akkor elárulod, hogy bármelyikőtök szerint mire fel kéne, hogy neki tekintélye legyen bárki fölött? 😂 mert farka nőtt, vagy miért?
2023. márc. 22. 09:05
28/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, fogalmam sincs mire fel viselkedik így, talán otthoni minta. Nekem elég éles a nyelvem és nem vagyok egy bólogató jános sem, ha van egy ilyen szituáció, bármennyire is a szövegzetből ez tűnik. Ő egyébként a nagyapámra hasonlít, aki mindig megsértődött mindenen, ha nem úgy volt ahogy ő kitalálta.
29/38 A kérdező kommentje:
Emlékszem egyszer a nagyapám is megsértődött azon, hogy senki nem hívta ki az udvarra(!), ezért órákig bennt duzzogott a házban. Mert ha nincs aki hívja, akkor ő nem jönne ki. De ő már nyolcvan felett is volt, szenilisen, mentségére legyen mondva.
Szóval te kifogtál magadnak egy ilyen szerencsecsomagot és azt kérdezed, hogy más férj is ilyen idióta-e? Gondolom, sejted a választ.
2023. márc. 22. 09:41
Kapcsolódó kérdések: