Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Családos férfiak apukák! Megs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos férfiak apukák! Megsértődnétek ha családi ebédnél a gyereknek szed előszöra feleségetek, nem nektek?

Figyelt kérdés
Nem a rangidősnek? Ezért napokig nem szólnátok a feleségetekhez, nem fogadnátok el az őáltala elkészített ételt, így büntetnétek, hogy többé ne hibázzon, vagy ügyet sem vennétek rá?

2023. márc. 22. 08:15
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon rosszul érintene
Megjegyezném, de nem szólnék érte
Nem is tünne fel
Nem együtt eszünk
Mindegy a sorrend
Milyen kérdés ez?
35 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
92%

Találj már ki jobbat

Amúgy meg milyen férfi az, akit ki kell szolgálni?🥲 tudod, mikor tenném😂😂

2023. márc. 22. 08:17
 2/38 anonim ***** válasza:
91%
Amelyik nem képes magát kiszolgálni, arra rá kell adni a kabátot. Nincsen keze a lusta disznónak? Ki ő, hogy szolgálni kelljen?
2023. márc. 22. 08:18
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi többször eszünk együtt. Elsőnek a gyerekek. Nekik kiszedi a nejem vagy èn. Utána pedig szedünk mi magunknak. Èn tudom mennyire vagyok èhes, mennyit akarok enni. Nem várom el hogy kiszedje.
2023. márc. 22. 08:18
 4/38 anonim ***** válasza:
94%
Ha most kb az 1800-as években lennénk akkor azt mondanám, hogy ennek a kérdésnek van realitás alapja az elmegyógyintézeten kívűl is. De így nem mondom.
2023. márc. 22. 08:20
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki magának szed. A gyerek is.
2023. márc. 22. 08:21
 6/38 anonim ***** válasza:
22%
Engem konkrétan nem érdekelne, nem is várnám el, de a nősoviniszták által generált provokációk jobban idegesítenek....
2023. márc. 22. 08:22
 7/38 anonim ***** válasza:
50%

Nőként válaszolok. Párom szokott szedni, először nekem.

Ha lenne gyerekünk, akkor ő lenne az első.

Ha történetesen kopog a szeme, akkor se oszt-szoroz az a fél perc, amíg ő is megkapja a részét, amúgy is megvárunk mindenkit az evéssel.

Ez a rang-hülyeség meg aztán végképp baromság. Ezzel kéne ledominálni a gyereket meg a nőt? :D Enélkül senki se vagy a családban? Elég szomorú.

(Amúgy meg nálunk én vagyok a "rangidős", akkor mi van?)

2023. márc. 22. 08:23
 8/38 A kérdező kommentje:
Hah tudjátok hány anyuka pici fia él még akit úgy neveltek, hogy mindent alájuk raktak... De nem ez volt a kérdés, hanem maga a sértődés. Nem olyan, hogy kössünk már bele mindenbe, ha nincs semmi akkor is alapon?
2023. márc. 22. 08:26
 9/38 anonim ***** válasza:
90%
De, pont olyan, iszonyat gyerekes viselkedésre vall. Taszító.
2023. márc. 22. 08:28
 10/38 anonim ***** válasza:
82%
Jó kis reggeli bemelegítő trollkodás.
2023. márc. 22. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!