Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olvastam egy kérdést, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam egy kérdést, és kíváncsi vagyok a fordítottjára?

Figyelt kérdés

A nő, a kapcsolatban, a pasi akarta ellenére is szülhet. Nem köteles elvetetni, és a pasi sem mondhat le a gyerekről.

De fordítva? Azaz, ha a nő nem akar babát, a pasi ráveheti? Trükközhet? Pl.: leveszi a gumit akció közben

2023. márc. 19. 13:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés "pikantériája", amit kevesen ragadtak meg: a férfi a nőt AKARATA ELLENÉRE ejti teherbe. (!!)

Szó nincs közös döntésről, ahogy véletlen balesetről sem.

És ezek után eljutottunk odáig, hogy ilyen esetben "apuka" kötelezhető-e gyerektartás fizetésére, ha "meggondolja magát", de a nő mégsem vetette el a rendelkezésére álló 8-9 hét alatt a magzatot.

(Mivel a ciklus kezdetétől "indul az óra", így amikor a menstruáció késik, technikailag már 2+ hetes a terhesség, tehát max 10 hét van a beavatkozásra, amennyiben a nő időben fog gyanút, és el is jut napokon belül az orvoshoz, és azonnal kész a döntés, és lefutja a szükséges, szívhangtörvényesen "családbarát" köröket.)

Ideje nincs felfogni, miben van, amikor már a "tisztelt" bizottsággal kellene nagyban beszélgetnie az abortuszról, akik majd gőzerővel próbálják meggyőzni a terhesség megtartásáról, ahogy a hormonjai és talán a vallási vagy etikai meggyőződése is amellett szólna.

2023. márc. 19. 18:47
 32/33 anonim ***** válasza:
97%

""Ugyanakkor én ilyen esetekben megszüntetném a kötelező gyerektartást"

Aha. És hogyan bizonyítod be, hogy a kedves apuka nem akarta a gyereket, csak pár hónap múlva meggondolta magát?

Esetleg minden dugás előtt eláír egy papaírt, hogy gumit húz és ha netán mégis gyerek lesz akkor részéről kalap-kabát? Van egy meglátásom. Senki nem fog vele dugni. Szerintem dugjanak e pasik egymással, legalább nem lesz gyerek.

AKi nem akar gyerek húzzon gumit. Ennyi. Nem sipákolni kell.

2023. márc. 19. 18:57
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés #31re, valóban az “óra” az utolsó menstruáció első napjától indul, ezért szabályos ciklus mellett a következő vérzés elmaradásának első napján már 4 hetes terhességről beszélünk, tehát még ennél is kevesebb időről van szó.
2023. márc. 19. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!