Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam egy kérdést, és kíváncsi vagyok a fordítottjára?
A nő, a kapcsolatban, a pasi akarta ellenére is szülhet. Nem köteles elvetetni, és a pasi sem mondhat le a gyerekről.
De fordítva? Azaz, ha a nő nem akar babát, a pasi ráveheti? Trükközhet? Pl.: leveszi a gumit akció közben
9
Miért is kéne a mi pénzünkből éljenek? A nőnek joga van felmérni az anyagi helyzetét, és ennek megfelelő döntést hozni.
Rokonaim már rég szeretnének gyereket, de nem akarnak vállalni, amíg nincsenek olyan körülmények közt, hogy anyagi szempontból ezt biztonságosan megtegyék. Nem kötelező potyogtatni a gyerekeket, ha valakinek nem fér bele...
Ha mondjuk megerőszakolnak egy nőt, elvi okokból megtartja, megtalálják, megbüntetik az elkövetőt, akkor gyerektertás fizetésére is kötelezik?
Egyébként normális együttlét esetén trükközhet a férfi, nyilván a nő egyedül el tudja dönteni, hogy megtartja-e, de ha megtartja, akkor egyértelműen az ő gyereke. Le is mondhat róla, állami gondozásba, vagy nevelőszülőkhöz kerülhet a gyerek. Akkor sem tudom mi van, ha a nő otthagyja az apánál a kiskorú gyereket. Akkor a nő fizet gyerektartást?
Most is eltartjuk őket, és a gyerekeseknek mindig fogják pumpolni a pénzt. Amellett kampányoltok - megpróbálom beleélni magam -, hogy ti, akik meg sem csókoltatok nőt, hadd tartsátok el a Chad gyerekeit, mert nem nézi, hova ejakulál.
Ez a "legyen felelősségteljes" nagyon szépen hangzik, de eddig sem működött, nem is lehet törvényileg szabályozni, hogy az legyél. A gyerekeket meg mindig segítik, ezután sem lenne másképp, de a kieső szülő helyére belépne az állam. Pont ezért nem akarják, helyesen.
A felelősséget a férfiaknak kéne végre megtanulni. Mindenki a saját spermájáért felel. Ha nem kell gyerek, ne szexeljen. Ez elég alap.
12. "Akkor sem tudom mi van, ha a nő otthagyja az apánál a kiskorú gyereket. Akkor a nő fizet gyerektartást?"
Igen. Elvileg. De ilyenkor sokszor intézetbe kerül a baba, mondván, apa nem tudja gondozni. :(
Ja! És a féreg csak, X ideig visszaveheti!!!
16
Nem extrém esetekről beszéltem, ugyanakkor a nőnek minden joga megvan elvetetni a gyereket. Nem nagyon vágom, hogy ha valakit AKARATA ELLENÉRE ejtenek teherbe, az mégis mi a halálért tartja meg?
Mondjuk mert cca 30% esélye van a meddőségnek művi terhességmegszakítás esetén, és ő később szeretne amúgy gyereket?
Vagy vallási / etikai okokból?
Nem is tudom, most egészen komolyan arról vitatkozik velem egy másik nő, hogy ha erőszakkal teherbe k.r valaki, akkor az én hibám, ha "a nyakamon marad" a gyerek, és az erőszakoló angolosan távozhat, hiszen nálam volt a döntés joga...? Komolyan itt tartunk, baxxameg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!