Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet-e az elgondolásom, miszerint egy nőt nehezebb megszerezni, de könnyebb megtartani, míg férfiak esetén ugyanennek a "szabálynak" a fordítottja igaz?
Bocs, de ez totális ostobaság. Ahogy az 1. válaszoló írta, ez személyiségtől függ, nem a nemtől.
Ha egy lány megmarad egy agresszív, hűtlen stb férfi mellett, akkor azt nem azért, mert nőből van, hanem mert nagy baj van a fejében. Pl nincs önbecsülése, vagy valami kötődési problémája van.
Akkor nincs igazam :)
Nem minősítettem "jónak" vagy "rossznak" senkit, csak egyszerűen sok olyan nőt látok, akiket "nem lehet levakarni" egy világ parasztjáról (azt tippelem, mert a lány esetleg ilyenkor próbálja már komolyan "elkötelezni" magát. Egy férfi viszont könnyebben kapható, de az első "jobb lehetőségnél" dobbant.
Én nőként mind a három kapcsolatomból kiléptem, ellenben velem még sosem szakítottak. És nyilván udvarolt a férfi, a 3. Rengeteget udvarolt, mire kapcsolat lett. Aztán jött a szerelem, eltelt pár hónap, és meguntam, nem fogott meg annyira hogy több időt ott legyek.
A mostani barátom szerint, a férfiak csak akkor szakítanak ha az a kapcsolat már tényleg halott.
Ez szokott lenni az oka, hogy eleve párkapcsolati tanácsadásra szorulnak, mert az egész kapcsolat xar.
Nőként pedig pont ezt unjuk meg, és ezért nem akarunk tartós kapcsolatot, vagy semmijet. Egyedül jobb életünk van, mint folyamatosan kaparni egy olyan kanért, aki úgyis lelép az első jobbal. Jobb meg mindenkinél van.
Egyre több nő ne akar gyereket, nem akar házasodni, sőt jól érzi magát szingliként.
#8: Egy kapcsolat 2 emberen áll. Azon áll, hogy mit nyújtasz és azon, hogy kit választasz. Amit te leírtál, hogy a pasik így meg úgy, az egyszerű felelősséghárítás.
Ha valóban ez az ok, amit leírtál, akkor ez alapján a nőknél nagyobb a probléma. Több nő akar kapcsolatot, mint férfi. A férfiak is mondhatják ám, hogy azért van ez, mert a nőkkel nem lehet normális kapcsolatot kialakítani...
Ilyen egy férfigyűlölő. És érdemes megnézni a százalékát. Amíg egy nőgyűlölő garantáltan 50% alatti, addig egy férfigyűlölő 90% feletti az oldalon.
Elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!