Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kóves (cirkónia) gyűrűvel megkérni a kezét, majd együtt kiválasztani eljegyzési (később házassági) gyűrűt jó elgondolás? Kísérőt meddig szokás hordani?
Miután megkértem a kezét, pár hétre rá elmennénk gyűrűt vemni, amit.már mindketten hordanánk.
Kísérőből azért nem.is.akarok gyémántot,mert örók életű a karikagyűrű lesz,azt fogjuk hordani. Vagy lányok végig hordják a kapott.kísérőt is?
Én már 15 éve hordom azt a kis köves gyűrűt, amivel a férjem megkérte a kezem. Kis ezüst gyűrű, cirkónia kővel, és olyan mintha új lenne. :) Ha valaki vigyáz rá, akkor nem csak a gyémánt tartós.
Egyébként valóban a jegygyűrűnél érdemes arra odafigyelni, hogy egy életen át is kitartson, elvégre a házasság is egy életre szól (elvileg).
Szóval szerintem az elgondolásod teljesen jó. :)
Mi is így csináltuk. Köves gyűrűvel kérte meg a kezem. Fehérarany gyűrű zafírral
Nem sokkal később megcsináltattuk a karikagyűrűket is.
Én mindkettőt hordom, és ugyanúgy hordani fogom a köveset esküvő után is. Gyönyörű szép, bűn lenne nem hordani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!