Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mennyire szokták elmondani a fiúknak pl. a gyerekvállalással kapcsolatos elgondolásaikat a beszélgetések során (nem randizás)?
Nem vagyok gátlásos, mint bármi másról, erről is szoktam beszélni ha szóba kerül. Főleg, hogy bár szeretnék gyereket, de konkrétan csak ez van meg. Fiúkhoz nehezen köteleződöm el komolyan.
Tehát semmi olyasmiről nincs szó, hogy párszor jól érezzük magunkat és rögtön tőle szeretnék gyereket. Ezt általában tudják is.
De a gátlásos lányok is elmondják ezeket? Akik pl. nincsenek hozzászokva a fiúk társaságához, és valószínűleg nem hiszik, hogy tetszhetnének valakinek stb.
Egyébként van köztünk vagy 7-8 év korkülönbség, és amikor ezeket írta, egyáltalán szóba se került annak a lehetősége, hogy mi bármikor is találkozzunk, többek között a földrajzi távolság miatt sem. Nem is láttuk egymást, még talán képről sem, bár lehet, hogy akkor már küldtünk képet egymásnak, nem tudom.
Hogy egyesek mit bele nem tudnak magyarázni! Én általában épp azoknak nem beszélek erről, akik tetszenek. Mert ha tetszik egy srác, már bocsásson meg a jó ég, az első időszakban(!) simán a szex, hasonlók jut eszembe róla, nem pedig az, hogy majd ő legyen gyerekeim apja.
Ez később, nagyon sok-sok idő elteltével hozódhat fel, amikor már emberileg is nagyon szeretem és ismerem.
Az, hogy szeretnék gyereket, nyílt titok. Ha felhozódik, mint bármely más téma, akkor ejtek róla pár szót. Még arról is, hogy fogják hívni, milyennek képzelem, stb.
Jól is néznék ki, ha minden idegen srác, aki előtt erről szó esett, azt hinné, tőle akarok. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!