Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállók (! ) hogy telik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók (! ) hogy telik a karácsony?

Figyelt kérdés

Gondoltam, megkérdezem. Én egész jól éreztem magam, mert úgy voltam vele, h tökmind1 mi lesz, örülni fogok neki. Végül alig kaptam valamit(mármint ajándék), de örültem is neki, mármint annak amit kaptam. Épp elég volt. Meg igazából barátnőn kívül nincs szükségem semmire, és hát barátnőt azt ugye mégse kérhettem karácsonyra.

Hát arra gondoltam, hogy akkor nektek akiknek nincs kivel tölteni a karácsony utáni szünetet, én azért boldog karácsonyt kívánok, és jó szünetet.^^

2012. dec. 25. 00:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
o.O Hát jó...amúgy az embernek többnyire van családja meg barátai...szóval az hogy nincs párja még nem jelent totális egyedüllétet
2012. dec. 25. 00:01
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm és viszont kívánom! Nekem is jobb lenne egy barátnővel tölteni az ünnepeket.
2012. dec. 25. 00:01
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Boldog karácsonyt;)

Hát anyámmal karácsonyoztam mert másom nincs

f.

2012. dec. 25. 00:02
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én totál egyedül töltöttem a szentestét. Meg a karácsonyt és a szilvesztert is. Jól viselem :)
2012. dec. 25. 00:03
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
Csaladdal unnepeltunk es nagybatyamnak kva jo hazi bora meg palesze van ugyhogy epp lesz@rtam hogy szingli vagyok, majd sirok szilveszterkor::)
2012. dec. 25. 00:03
 6/23 anonim ***** válasza:

Neked is Nagyon Boldog Karácsonyt! :)

Én is hasonló helyzetben vagyok és arra gondolok, hogy biztos van olyan lány, aki meg szívesen töltené velem a karácsonyt. :)

2012. dec. 25. 00:04
 7/23 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen ember :( szívből sajnállak! Köszöntem, viszont kívánom én is a kellemes ünnepeket! Nekem sincs senkim akkora gyökér vagyok:) hát ez jól kijártam magamnak, de leszarom! azért még boldogtalan vagyok ettől függetlenül ,hogy lebaszom :/
 8/23 anonim ***** válasza:
Jaguar Warrior Boldog Karacsonyt neked!:)
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem régen szakítottunk a barátommal, de nem vagyok egyedül, ittvan nekem a hasfájás, elvagyunk kettecskén...
2012. dec. 25. 00:05
 10/23 lila nyuszi ***** válasza:

Tűrhetően. Úgy tellik ahogy minden este. Bár szívesebben bújnék oda a páromhoz és szexelnék vele, minthogy a gépet b@sszam. Kicsit unalmas, de feltalálom magam.

21/N

2012. dec. 25. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!