Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális hozzáállás a barátom részéről?

Figyelt kérdés
Megtetszett egy ruha és mondtam a barátomnak, hogy olyat szeretnék karácsonyra. Mondta, hogy rendben, szívesen megveszi. Én meg mondtam neki, hogy ő is találja ki, hogy mit szeretne kb. olyan árban, mint a ruha. Erre közölte, hogy hát ő nem kér semmit, ne költsek ilyenekre. Én persze ragaszkodtam hozzá, mert az nem fair, hogy csak én kapok ajándékot, ő meg nem. Aztán csak nem talált ki semmit. Akkor én elkezdtem ötletelni, hogy mit adnék neki szívesen. De mindegyiket visszadobta, hogy "ez már van otthon, ez túl drága, ez nem tetszik, ez tetszik, de inkább nem kérem, mert ne költs rá ennyit". Én most teljesen kiakadtam, hogy hogy lehet ennyire körülményes, tök rosszul esik, hogy egyszerűen semmivel nem tudnék neki örömöt okozni. Aztán mondtam neki, hogy tök rosszul esik, hogy nem akar elfogadni semmit és felhoztam még egy ötletet, ami szerintem tök jó. És kb. végig sem hallgatott, hanem azt mondta, hogy akkor az jó lesz. De én most honnan tudjam, hogy tényleg tetszik neki, vagy csak kínjában mondta, hogy jó lesz. Legszívesebben hagynám az egészet a francba, nem vennék neki semmit és nem fogadnék el semmit. (de félek, hogy már megvette nekem a ruhát) Mit csináljak? 21/L

2012. dec. 22. 23:22
1 2
 1/16 ktk312 ***** válasza:
Én se akartam soha senkit se költségekbe verni és ezen akadtak ki mindig... T_T Nem lehet megérteni, hogy nem akar problmát okozni és ez a vicc, hogy pont ezzel okozza.
2012. dec. 22. 23:26
 2/16 anonim ***** válasza:

Hagyd már szegényt. Van akinek az egész karácsony nem jön be.

Mi a francnak erőlteted, már bocsánat? Nem láttad már az elején, hogy terhes neki a téma?

Vegyél neki valami olyat, aminek hasznát veszi. Nem kell vele megbeszélni hogy mi legyen az.

2012. dec. 22. 23:34
 3/16 anonim ***** válasza:
A te részedről nem. Mit csináljon, ha semmi konkrétra nem vágyik?
2012. dec. 22. 23:42
 4/16 A kérdező kommentje:
Én próbáltam, hogy veszek neki valami hasznosat, de arra is azt mondta, hogy nem kéri. Akkor most mit csináljak? Az normális, hogy ő vesz nekem ajándékot, én meg nem veszek neki semmit?
2012. dec. 22. 23:58
 5/16 ktk312 ***** válasza:
"Jobb adni, mint kapni..."
2012. dec. 22. 23:59
 6/16 anonim ***** válasza:

De minek mondod el neki?

Karácsonykor ajándékozunk, kész! Hidd el hogy el fogja fogadni, akármit is veszel neki.

Én is ilyen vagyok, és én is rohadtul ideges leszek, ha valaki nem érti meg hogy egyszerűen nem tudom mit akarok. Inkább mondom azt, hogy nem kell semmi, mert tényleg nem akarom, hogy miattam költségekbe verje magát.

Ettől még örülök, ha kapok valamit.

2012. dec. 23. 00:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

HISZTI

Ha alapból nem tudsz kiötleni valamit, aminek örülne, nem ismered ennyire, akkor valami kacatot, csak azért, hogy adj valamit, ne vegyél. Értelmetlen.

Olvasd magad vissza szépen. Épp azon fortyogsz, hogy a barátod nem hajlandó elvégezni helyetted a dolgod. Mert általában a karácsonyi ajándék a meglepetésről szól.

Vegyél egy szép képet a falra, egy jó könyvet, egy motormakettot, üveg italt, hímezz neki, süssél süteményt, engedd, hogy seggbe rakjon vagy akármit. Csak plüssmackó ne legyen.

2012. dec. 23. 00:23
 8/16 anonim ***** válasza:
de bazeg miért kell neki venni valamit, miért nem csinálsz? és egyáltalán miért kell kérdezgetni, hogy mit akar? meg mi az, hogy te kijelented, hogy te mit akarsz? miért nem lepitek meg egymást valamivel, akár olyannal, amit te készítesz. vagy beújítasz egy menő szerkót. EZMIIIII???!!!
2012. dec. 23. 01:05
 9/16 A kérdező kommentje:
Azért, mert eddig soha semmilyen alkalomra nem ajándékoztuk egymást. Én pedig szerettem volna neki mindig adni valamit, de mivel tudtam, hogy ő úgysem fog fenni, kellemetlenül érezné magát, ha tőlem meg kapna. Ezért most megláttam ezt a pólót és poénból elejtettem, hogy ilyet kérek karácsonyra. Ő mondta, hogy rendben. És akkor mondtam, hogy ő is válasszon, mert nem akarok olyat venni, aminek nem örül.
2012. dec. 23. 10:05
 10/16 A kérdező kommentje:
Amúgy meg igaz, ráöttem, hogy nem ismerem őt. Mert az első 5-6 ötlet, ami eszembe jutott és szerintem nem voltak rossz dolgok, azokra mind azt mondta, hogy nem kellenek neki. De amit én találok ki, az nem kell neki, ő viszont egy olyan dolgot nem tud mondani, aminek örülne.
2012. dec. 23. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!