Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális hozzáállás a barátom részéről?
Hagyd már szegényt. Van akinek az egész karácsony nem jön be.
Mi a francnak erőlteted, már bocsánat? Nem láttad már az elején, hogy terhes neki a téma?
Vegyél neki valami olyat, aminek hasznát veszi. Nem kell vele megbeszélni hogy mi legyen az.
De minek mondod el neki?
Karácsonykor ajándékozunk, kész! Hidd el hogy el fogja fogadni, akármit is veszel neki.
Én is ilyen vagyok, és én is rohadtul ideges leszek, ha valaki nem érti meg hogy egyszerűen nem tudom mit akarok. Inkább mondom azt, hogy nem kell semmi, mert tényleg nem akarom, hogy miattam költségekbe verje magát.
Ettől még örülök, ha kapok valamit.
HISZTI
Ha alapból nem tudsz kiötleni valamit, aminek örülne, nem ismered ennyire, akkor valami kacatot, csak azért, hogy adj valamit, ne vegyél. Értelmetlen.
Olvasd magad vissza szépen. Épp azon fortyogsz, hogy a barátod nem hajlandó elvégezni helyetted a dolgod. Mert általában a karácsonyi ajándék a meglepetésről szól.
Vegyél egy szép képet a falra, egy jó könyvet, egy motormakettot, üveg italt, hímezz neki, süssél süteményt, engedd, hogy seggbe rakjon vagy akármit. Csak plüssmackó ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!