Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális hozzáállás a barátom részéről?
Az én párom is ilyen, amivel egyébként tényleg őrületbe tud kergetni. Mi mindig a "hasznos" ajándékok felé tendáltunk, megosztottuk egymással, hogy ki mire vágyik éppen és azt vettük egymásnak. A meglepetés így elmaradt mindig, de pont azzal szereztünk örömet, hogy olyat kapott a másik, amire már jó ideje vágyott. Nem kell nagy dolgokra gondolni.
Én idén nagyot gondoltam, de anyós gyorsan átszabta a terveimet. Egy kisállatot szerettem volna venni, mert régen szeretne már a párom valamit. Igazából mindegy miaz, csak éljen és mozogjon. El lett volna magában a ketrecében vagy a terráriumban, ámde anyós közölte, hogy ide még egy halat sem hozhat a párom, ergo amíg otthon él, addig nuku. Hát marha boldog voltam, hogy 4 nappal karácsony előtt újra kell gondolnom mivel is lepjem meg a páromat... Végül megint a praktikusság győzött és az, hogy mire van szüksége, ruhát kap, én pedig amire egy ideje már fájt a fogam. Mindketten tudjuk mi lesz a fa alatt, én viszont nem örülök, hogy nem ajándékozhatom meg azzal a páromat, amire tudom hogy igazán vágyott volna.
Egyébként ő is ilyen "nincs szükségem semmire" típus, de a végén, amikor már toporzékolok csak kinyög valamit, ami amúgy jól jönne neki.
Köszönöm utolsó! Lehet, hogy nekem is jobban kellett volna toporzékolnom. Amúgy sajnálom, hogy nem vehetsz kisállatot. (én magam is annak örülnék a legjobban, de én meg kollégiumban élek)
Amúgy megértem azokat is, akik meglepetés pártiak, de én magam is sokkal jobban szeretek olyasmit kapni, amire szükségem van, még akkor is, ha csak egy olcsó semmiség, mint meglepődni és kapni valamit, amit soha nem fogok használni, soha nem fogok felvenni, de még csak nem is tetszik. Ennek jegyében szeretek másoknak is olyat venni, amire tuti szükségük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!