Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondjam neki ha nem tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki ha nem tetszik?

Figyelt kérdés
A barátomról karácsonyra többek között egy fülbevalót is fogok kapni amit előre megmutatott hogy megkérdezze tetszik-e... Ilyenkor valljuk be ha nem tetszik vagy, mondjuk hogy de igen édesem ez jó lesz?

2012. dec. 22. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez szerintem hülye kérdés,már bocs.

Most hazudni akarsz neki?

Mond meg nyugodtan,hogy nem tetszik.

2012. dec. 22. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
mi ezért kérdezzük meg a másikat,hogy mit szeretne és akkor annak örülni fog :) most pl mindketten ruhát vettünk egymásnak karácsonyra és elmentünk együtt megvenni
2012. dec. 22. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Be kellett volna vallanod, azért kérdezte. Akkor nem szabad kritizálni, ha teljes meglepetés.
2012. dec. 22. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi mindig együtt választjuk ki egymás ajándékát, így sosincs belőle gond, hogy nem tetszik

Szerintem mondd meg neki, én az őszinteség híve vagyok

2012. dec. 23. 07:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Látom itt mindenki az őszinteségre szavaz.. leirom én is a véleményemet.

Én nem mondanám meg ha nem tetszik. Számomra nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy a másik rám gondolt, amikor vette az adott dolgot. Ha ilyen kedves, hogy vett ajándékot, én biztos nem bántanám meg :) Felőlem akármit vehet nekem a párom, bármilyen csunya vagy haszontalan dolgot, én örülnék neki, mert attól kaptam akit szeretek.

Ez az én véleményem amit leirtam, tudom hogy az emberek többsége ezzel nem fog egyet érteni, dehát mindenki különböző :)

2012. dec. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!