Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállók (! ) hogy telik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók (! ) hogy telik a karácsony?

Figyelt kérdés

Gondoltam, megkérdezem. Én egész jól éreztem magam, mert úgy voltam vele, h tökmind1 mi lesz, örülni fogok neki. Végül alig kaptam valamit(mármint ajándék), de örültem is neki, mármint annak amit kaptam. Épp elég volt. Meg igazából barátnőn kívül nincs szükségem semmire, és hát barátnőt azt ugye mégse kérhettem karácsonyra.

Hát arra gondoltam, hogy akkor nektek akiknek nincs kivel tölteni a karácsony utáni szünetet, én azért boldog karácsonyt kívánok, és jó szünetet.^^

2012. dec. 25. 00:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

:)

Nyuszi, hany privatot kaptal mar?:)

2012. dec. 25. 00:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok hívő,így ez is csak ugyan olyan nap,mint a többi.
2012. dec. 25. 00:12
 13/23 lila nyuszi ***** válasza:
Egyet, de általában mindig ugyanazok írnak.
2012. dec. 25. 00:17
 14/23 anonim ***** válasza:
:)
2012. dec. 25. 00:18
 15/23 anonim ***** válasza:
Ez most apropo volt? A, kezdek almos lenni amugy. :p
2012. dec. 25. 00:19
 16/23 valaki a tömegből ***** válasza:
A szünetre rengeteg házim meg feladatom van szóval nem fogok unatkozni. :D
2012. dec. 25. 00:35
 17/23 anonim ***** válasza:
63%
egyedül vagyok évek óta, nincs senkim. családom sincs már. szóval ugyan olyan mint a többi nap, részegre iszom magamat, aztán majd felkellek másnaposan, és újra leiszom magamat, mert már csak ez maradt számomra. ez a én boldogságom.
2012. dec. 25. 01:10
 18/23 anonim ***** válasza:
Unalmas egy ergya ünnep. De nem az egyedülállóság teszi, hanem az, h szinplán minden kvára zárva van, és még egy rohadt edzésre sem tudok elmenni, h ne a falat kaparjam unalmamban...
2012. dec. 25. 14:58
 19/23 anonim válasza:

Merry Chrystmas

Énekem elmegy fürdök a sok édességben

2012. dec. 25. 18:19
 20/23 anonim ***** válasza:

18! Én totál ugyanez vagyok. Gyülölöm hogy minden zárva van, eddőzterem nélkül is alig bírom. Még szerencse hogy otthon is van eddzőcuccom, direkt az ilyen átok napokra.

Világ életben útáltam,hogy a boltok is zárva vannak, szinte csak otthon lehet rohadni a négy fal közt ilyenkor. Még jó hogy egy moziba el tudta menni magam, az nyitva volt.

2012. dec. 25. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!