Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi van? Elképzelhető a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Elképzelhető a fordítottja?

Figyelt kérdés
Még mikor jött év közben tavaly egy lány az osztályomba nagyon megtetszett.Nem mondtam el neki,hogy mit érzek iránta,ő még is tudott róla,nem reagált rá csak elmondta barátnőinek,hogy nem akar tőlem semmit.Azóta levágatta a haját,és egyre kevésbe tetszik,de mostanában egyre többször nevet a vicceimen,sokszor nézz,és még egyszer a pulóveremet is elkérte azza az ürüggyel,hogy "fázik",én oda adtam neki természetesen.Leszögezném,hogy jó barátságban vagyunk,de lehet,hogy belém szeretett?
2012. febr. 6. 17:38
 1/6 zseni001 ***** válasza:
Előfordulhat...,de ki tudja...
2012. febr. 6. 17:42
 2/6 anonim válasza:
Szia ! Mivel azt írtad, hogy barátok vagytok....., szerintem természetes az ilyesmi. Hogyha akar Tőled valamit azt szerintem nyilvánvalóan fogja a tudomásodra hozni.
2012. febr. 6. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezek közül melyik utalhat a legjobban rá?
2012. febr. 6. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:
És ha megakarom neki mondani,akkor melyik a jobb?Elhívni moziba például,vagy nyíltan megmondani neki?
2012. febr. 6. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt beszéld meg vele... Veszíteni nem vesztesz vele semmit, nem?
2012. febr. 6. 18:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát,ja
2012. febr. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!