Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhinnétek a helyemben, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek a helyemben, hogy csak barátok?

Figyelt kérdés
A párom (F40) az utóbbi hónapokban rendszeresen telefonálgat egy nővel. Nyelvtanfolyamról ismerik egymást, csoporttársak. Azt mondja, hogy csak a házikat beszélik meg meg vannak feladatok, amiket párban kell megoldani és azt egyeztetik. De többször hallottam már, hogy családi dolgokról is beszélnek meg múltkor amikor hazaértem és pont beszéltek, a párom gyorsan lezárta a beszélgetést, hogy majd találkoznak holnap és letette a telefont. A nő egyébként elég szép is, de a párom állítja, hogy csak barátok. Van okom aggódni szerintetek?
2023. márc. 13. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Ezeket írásban is lehetne egyeztetni, nem kellene rendszeresen telefonálni miatta. Nekem gyanús lenne.
2023. márc. 13. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Van okod aggòdni. Szerintem épp egy ùj szerelem van kialakulòban.
2023. márc. 13. 11:25
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Helyedben kiraknám őt mint a huzat.
2023. márc. 13. 11:27
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Elhinném, de hogy nem asszisztálnék hozzá, az fix. Ilyenekből az is ki szokott sülni, hogy megtörténik az összeveszés vagy szakítás. És mit ad az ég, néhány nap múlva az eddig csak "baráttal" vagy "csoporttárssal" vagy akármivel már nem csak barát, hanem össze szűrik a levet.
2023. márc. 13. 11:34
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

Így, ahogy a 14-es mondja. Nem biztos, hogy megcsal, de az ilyen pasik (exem is ilyen volt) barátkozgatnak a kapcsolatuk alatt is, hogy aztán, ha szakításra kerül sor, legyen hova fordulni vigaszért. Talonban tartanak csajokat, hogy aztán fel lehessen keresni őket, ha nincs más. Vagy ha nem jó a kapcsolat, akkor le lehessen cserélni az adott barátnők egy másikra. Csak egy percig se kelljen egyedül lenni.

Van Almási Kittinek egy jó videója erről:

https://www.youtube.com/watch?v=YA8xsq54-_I

2023. márc. 13. 11:40
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Így van! Tipikus "udvartartás" jelenség.
2023. márc. 13. 11:45
 17/20 anonim ***** válasza:
8%

De irígylem a férjedet. Alakulgat neki valami, egy állitásod szerint elég szép csajszival. Végre kiléphet az uncsi, kövér, feltékenykedő felesége árnyékából.

Remélem sikerül valami a férjednek, gondolom veled boldogtalan és ezzel a hölggyel jól érzi magát, szimpik egymásnak, jól érzik magukat egymás társaságában. Neki is jár a boldogság, jár a szex egy szép nővel, akinek ő is tetszik. Ne leskelődj utánuk! Hagyd őket békén, a férjed nem a tulajdonod!

2023. márc. 13. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem van okod aggódni. Történetesen én nyelvtanfolyamra járok és van ellenkező nemű csoporttársam, de minden szükséges egyeztetést emailben intéztünk, egyikünk sem igényelte a szóbeli kapcsolattartást.
2023. márc. 13. 16:50
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem tud gondolkodni a párod. Csak sodródik az árral. Élvezi az új ismeretséget. Téged figyelembe sem vesz. Ösztönlény. Hogy van aggodasra okod? Szerintem nincs. Egyszer ez a tanfolyam is véget ér.
2023. márc. 15. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
van okod az aggodalomra sajnos szerintem.. én mindenképp nyitottabb szemmel járnék az ügyben a helyedben. nem akarlak erre biztatni.. de üzenetváltásokra nem tudsz ránézni? én biztos nem birnám ki hogy ne nyomozgassak pedig nem vagyok féltékeny ok nélkül szerintem, de ez nagyon gyanús
2023. márc. 15. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!