Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhinnétek a helyemben, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek a helyemben, hogy csak barátok?

Figyelt kérdés
A párom (F40) az utóbbi hónapokban rendszeresen telefonálgat egy nővel. Nyelvtanfolyamról ismerik egymást, csoporttársak. Azt mondja, hogy csak a házikat beszélik meg meg vannak feladatok, amiket párban kell megoldani és azt egyeztetik. De többször hallottam már, hogy családi dolgokról is beszélnek meg múltkor amikor hazaértem és pont beszéltek, a párom gyorsan lezárta a beszélgetést, hogy majd találkoznak holnap és letette a telefont. A nő egyébként elég szép is, de a párom állítja, hogy csak barátok. Van okom aggódni szerintetek?
2023. márc. 13. 09:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
még lehet ,hogy azok ... de nem sokáig . Én a helyedben egyszer el kisérném a pasit vagy mennék elé,és a saját szememmel akarnám látni hogy is állnak egymáshoz
2023. márc. 13. 09:35
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Nincs olyan nyelvtanfolyam, ahol telefonon kell megbeszélni a feladatokat, ez kamu. Itt ismerkedés van folyamatban. Lehet, hogy még nem történt semmi,de nem vennék rá mérget, hogy nem is fog.
2023. márc. 13. 09:53
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Még nem történt semmi, de a párod akarja.
2023. márc. 13. 10:00
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

"Azt mondja, hogy csak a házikat beszélik meg meg vannak feladatok, amiket párban kell megoldani és azt egyeztetik."

Hát a pofám leszakad....

És látsz egyáltalán a kezében valami papírt, amin feladatok vannak meg tollat, amivel ír?

Vagy ezt mondta, te meg elhiszed neki?

"többször hallottam már, hogy családi dolgokról is beszélnek meg múltkor amikor hazaértem és pont beszéltek, a párom gyorsan lezárta a beszélgetést, hogy majd találkoznak holnap és letette a telefont."

Nagy az Isten állatkertje.

Nem kérdezted tőle, esetleg "megzavartam valamit?"

Itt a bizonyíték, hogy nem (csak) a feladatok miatt kommunikál telefonon. Ha egyáltalán volt szó valaha is a feladatokról.... Ismerkedés zajlik, meg már elég szépen bele vannak folyva egymás magánügyébe. Családi dolgokat tárgyalgatnak.

Döntsd el, hogy szükséged van erre vagy nincs. Te tudod.

2023. márc. 13. 10:06
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem én már nem hiszek az ilyesmikben. Túl gyakran hallottam/tapasztaltam ezt a süket szöveget hogy csak barátok aztán mindig meg lettem csalva a csak baráttal. Azóta amint ezt meghallom szakítok a fenébe és nem érdekel a süket magyarázkodás.
2023. márc. 13. 10:16
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

"Elhinnétek a helyemben, hogy csak barátok?"

El, hogyne. Hisz most jöttem le a falvédőről.

2023. márc. 13. 10:44
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Nincs ilyen nyelvtanfolyam, az tuti biztos, ahol ilyen feladatokat kérnek. Mese habbal.
2023. márc. 13. 10:50
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem téged gyanúsan megvezetnek.Ez egy kialakulóban lévő viszony,kapcsolat,nem véletlenül kommunikálnak ennyire intenzíven egymással...
2023. márc. 13. 11:05
 9/20 A kérdező kommentje:
Ez egy szaknyelvi tanfolyam, kapnak olyan feladatokat is, hogy pl. tartsanak párban egy 10 perces prezentációt valamilyen szakmai témáról. A házi megbeszélést így értettem, hogy azt egyeztetik, hogy építsék fel a prezentációt, ki melyik részekről beszéljen. Nem úgy persze, hogy egyesével végigmennek feladatokon és egyeztetik a ragozást vagy ilyenek. Vagy pl. ha írniuk kell valamiről hosszabban, akkor tartalmilag egyeztetik, ki mikről írt bele. Mindenesetre persze nekem is gyanús ez az egész.
2023. márc. 13. 11:17
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

"A házi megbeszélést így értettem, hogy azt egyeztetik, hogy építsék fel a prezentációt, ki melyik részekről beszéljen. Nem úgy persze, hogy egyesével végigmennek feladatokon és egyeztetik a ragozást vagy ilyenek. "

A házi megbeszélésbe tartozik az is, hogy családi dolgokról tárgyalnak meg az is a háziba van, hogyha te haza érsz, el kell köszönni gyorsan és le rakni a telefont?? Hm hát jó.

2023. márc. 13. 11:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!