Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek a helyemben, hogy csak barátok?
"Azt mondja, hogy csak a házikat beszélik meg meg vannak feladatok, amiket párban kell megoldani és azt egyeztetik."
Hát a pofám leszakad....
És látsz egyáltalán a kezében valami papírt, amin feladatok vannak meg tollat, amivel ír?
Vagy ezt mondta, te meg elhiszed neki?
"többször hallottam már, hogy családi dolgokról is beszélnek meg múltkor amikor hazaértem és pont beszéltek, a párom gyorsan lezárta a beszélgetést, hogy majd találkoznak holnap és letette a telefont."
Nagy az Isten állatkertje.
Nem kérdezted tőle, esetleg "megzavartam valamit?"
Itt a bizonyíték, hogy nem (csak) a feladatok miatt kommunikál telefonon. Ha egyáltalán volt szó valaha is a feladatokról.... Ismerkedés zajlik, meg már elég szépen bele vannak folyva egymás magánügyébe. Családi dolgokat tárgyalgatnak.
Döntsd el, hogy szükséged van erre vagy nincs. Te tudod.
"Elhinnétek a helyemben, hogy csak barátok?"
El, hogyne. Hisz most jöttem le a falvédőről.
"A házi megbeszélést így értettem, hogy azt egyeztetik, hogy építsék fel a prezentációt, ki melyik részekről beszéljen. Nem úgy persze, hogy egyesével végigmennek feladatokon és egyeztetik a ragozást vagy ilyenek. "
A házi megbeszélésbe tartozik az is, hogy családi dolgokról tárgyalnak meg az is a háziba van, hogyha te haza érsz, el kell köszönni gyorsan és le rakni a telefont?? Hm hát jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!