Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna, ha a barátotok jobban szeretné az állatokat, mint az embereket?

Figyelt kérdés

A számára emberekkel közömbös, nem bunkó, csak teljesen közömbös, ellenben bármilyen menhelyi állattal eltud sétálni órákat ha kimegyünk önkénteskedni.

Vagy például ha egy ember tüsszent mellette mondjuk a metrón, az fúj undorító, ha egy macska tüsszent, az aranyos, ha egy kutya ugatásra kel fel reggel, akkor nincs gond, ha arra, hogy a szomszéd gyerek sír, akkor jajj már miért nem tud csendben lenni.

Vagy legutóbb a metrón egy néni áthúzta az új cipőjén azt a "banyatankot" vagy mit, és utána szólt, hogy ja amúgy én is ezen járok de nem gond, majd én is ilyen tapintatlan leszek 120 évesen mint maga.

De amikor egy menhelyi kutya ugrálta össze ugyan azt a cipőt, és a szintén új farmerját, akkor az nem gond neki, sőt még büszke is rá, hogy egy aranyos kutya lábnyoma volt a gatyáján.

Én is szeretem az állatokat és szeretem benne azt is, hogy tiszta szívéből szereti az állatokat Ő is, de titekek nem zavarna, ha az emberekkel ennyire közömbös lenne, az állatokkal meg nem?

2023. márc. 7. 15:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a család vagy barátok gyerekének a sírása vagy tüsszentése zavarja, hanem a teljesen idegen embereké, és a tüsszentés pl csak akkor, ha felé fordulva tüsszent valaki aki közvetlen mellette ül."

Jaa az kit nem zavar???

Ha a pofádba köhögnek, tüsszentenek. Ilyenből még volt saller osztás is a villamoson.

2023. márc. 7. 16:29
 12/23 anonim ***** válasza:
37%
Nem
2023. márc. 7. 16:30
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
Én ugyanilyen vagyok vagy még rosszabb. Engem az se érintene meg ha mondjuk a munkatársaim fele meghalna máról holnapra. Emberek iránt nem tudok sajnálatot vagy bármit is érezni. Amikor apám meghalt akkor sem éreztem semmit. A macskákért viszont ölni tudnék, ha valaki bántaná valamelyiket és én ezt látnám annak minden lelkiismeretfurdalás nélkül bele tudnék állítani egy csákányt a hátába. De komolyan,szemrebbenés nélkül. Amikor a régi kedvenc macskám meghalt őt megsirattam. Tudom hogy ez nem normális így de nem tehetek róla,én ilyen vagyok. Az emberek viselkedése mögött mindig a hátsó szándékot keresem,úgy érzem hogy senki sem őszinte,mindenki pózol,színészkedik,játszmázik,helyezkedik,manipulál,míg az állatok viselkedése egyértelmű,logikus és kiszámítható számomra.
2023. márc. 7. 16:34
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Azt gondolom, hogy inkább igaza van.
2023. márc. 7. 17:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha valóban jobban szeretné az állatokat, mint az embereket általánosságban, akkor az igen, zavarna.
2023. márc. 7. 18:25
 16/23 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem az állatos részt ki lehet hagyni.

Ha a párom az emberekkel így viselkedne, mint a párod és ilyen minimális toleranciát tanúsítana, akkor az zavarna. Függetlenül attól, hogy az állatokkal hogyan viselkedik.

Az idősek nem tisztelete engem amúgy még kifejezetten jobban zavarna, mint a többi. Bár ha fáj neki, vagy a “néni” 75 év alatti volt, vagy szándékosan csinálta, akkor megértem azt is. De ha bárki véletlenül áthúzza a csomagját a lábán és utána így beszél vele, az engem zavarna.

2023. márc. 7. 18:47
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem is tisztelet, hanem empátia az idősek felé. Kevés pénzből, sokszor minimális emberi kapcsolattal, azzal a tudattal élnek le éveket, hogy “már semmi hasznuk sincs”.
2023. márc. 7. 18:49
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

Sok szempontbol meg tudom érteni. Mondjuk engem a kutyaugatás is idegesit, a gyereksírás viszont nem. Max ha mellettem van.

A tömött villamoson mikor lökdösnek viszont neha legszivesebben előkapnek egy kardot, és 2 méteres sugaramban mindenkit lekaszabolnék. Vagy mikor megállnak az ajtoban, es inkabb agyonnyomják egymást, minthogy lépjenek hármat, ahol már teljesen üres.

2023. márc. 7. 19:12
 19/23 anonim ***** válasza:
48%

Az idős nénik, bácsik sokszor botladoznak pl a boltban. Gyakran nem éppen a legbiztosabb lábakon állnak. Velem is előfordult már, hogy véletlenül esetleg kicsit meglöknek, mert nem úgy érzékelik a teret. Belőlem ez inkább sajnálatot vált ki.

Nem tudnék csúnyán oda szólni nekik. Vagy ha úgy van, akkor esetleg előre engedem a kasszánál őket. Segítsük az időseket. Ez nagyon fontos.

A síró gyerek példánál, engem is némiképp frusztrál a sírás, de nem maga a sírás ténye, hanem ilyenkor a tehetetlenség érzése van bennem. Ugye egy kisbaba nem tudja elmondani miért sirat. Bele kell gondolni, hogy így tudják kifejezni magukat. Akkor meg mi a francért idegesítene. De a lényeg a lényeg, törekedni kell rá, hogy a felszín alá nézzünk, és ne csak ésszel próbáljunk megérteni dolgokat, hanem szívvel.

2023. márc. 7. 19:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. Én is inkább állat párti vagyok mint ember.
2023. márc. 7. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!