Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna, ha a barátotok jobban szeretné az állatokat, mint az embereket?
A számára emberekkel közömbös, nem bunkó, csak teljesen közömbös, ellenben bármilyen menhelyi állattal eltud sétálni órákat ha kimegyünk önkénteskedni.
Vagy például ha egy ember tüsszent mellette mondjuk a metrón, az fúj undorító, ha egy macska tüsszent, az aranyos, ha egy kutya ugatásra kel fel reggel, akkor nincs gond, ha arra, hogy a szomszéd gyerek sír, akkor jajj már miért nem tud csendben lenni.
Vagy legutóbb a metrón egy néni áthúzta az új cipőjén azt a "banyatankot" vagy mit, és utána szólt, hogy ja amúgy én is ezen járok de nem gond, majd én is ilyen tapintatlan leszek 120 évesen mint maga.
De amikor egy menhelyi kutya ugrálta össze ugyan azt a cipőt, és a szintén új farmerját, akkor az nem gond neki, sőt még büszke is rá, hogy egy aranyos kutya lábnyoma volt a gatyáján.
Én is szeretem az állatokat és szeretem benne azt is, hogy tiszta szívéből szereti az állatokat Ő is, de titekek nem zavarna, ha az emberekkel ennyire közömbös lenne, az állatokkal meg nem?
Az emberek nagy resze ilyen, vagy csak en ismerek ilyeneket, de komolyan, senkit nem ismerek, aki ne pipulna be egy nenire, ha az athuzza a laban a banyatankot. A gyereksiras is altalaban a legtobb embert zavarja, a kohoges, tusszentes is. Altalaban a macskatusszentesben nincs olyan dolog, amit elkaphatnal, ez szimpla oszton, hogy egy krakogo emberrol azt gondoljuk, lehet fertozo, az allat altalaban azert tusszog, mert valami belement az orraba.
Itt a te hozzaallasod az egyedi, ha te ennyire tolerans vagy az emberekkel, nem a parode.
"Vagy legutóbb a metrón egy néni áthúzta az új cipőjén azt a "banyatankot" vagy mit, és utána szólt, hogy ja amúgy én is ezen járok de nem gond, majd én is ilyen tapintatlan leszek 120 évesen mint maga."
Nem tudom, de ahogy írtad én rám olyan nevetést hozott, hogy levegőt alig kaptam.
Egyetértek az elsővel, sokkal jobb mintha az állatokat kínozná. Viszont az nem jó, hogy ilyen szinten állatbarát, hogy az idősekhez meg tiszteletlen. Kellene tudni mértékét tartani, sokat csalódhatott az emberekben, az állatok sosem cseszik át így hozzájuk ragaszkodik inkább.
Ami nem túl rózsás helyzet.
Én helyedben hanyagolnám őt, mert akárhogy is van ő az emberi fajhoz tartozik, akkor miért nem viselkedik úgy? Ebből is lehet látni, kikövetkeztetni ki milyen fajta ember, udvariatlan, oké, de mehet amerre akar nálam.
Ha a gyerek sírás zavarja, akkor majd gyerek helyett kutyát vesztek??
A tüsszentés is természetes, mint ahogy a gyerek sírás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!