Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nõk, mennyire teszi tönkre a párkapcsolat dinamikáját, ha a barátotok/férjetek alkalmaz és tanít be?
Szerintem ez személyiségtől függ. Ha mindketten elég intelligensek és kulturáltan állnak a helyzethez akkor nem jelenthet problémát.
De ha pl. az egyik fél nem kezeli jól a helyzetet akkor gond lehet belőle (pl: alá-fölé rendeltségi viszony rosszul kezelése, hatalmi harcok, pénzügyi kérdések stb).
Ezen kívül még a pontos helyzettől is függ. Hol tanít be? Vannak még más dolgozók is? Ők mit szólnak a kialakult helyzethez? Sok tényezőtől függhet, hogy jól sül el a dolog vagy sem.
Külsõsként lennék alkalmazva, otthonról dolgoznék. A munkám kb. független lenne, a párom nem lenne a fõnököm, csak adjam le a munkámat és kész és teljesítményarányosan kapnám a bért.
Viszont ennek ellenére sincs jó elõérzetem, mert látom rajta, hogy nagyon tetszene neki a szitu, hogy õ adja ki a bérem.
"Viszont ennek ellenére sincs jó elõérzetem, mert látom rajta, hogy nagyon tetszene neki a szitu, hogy õ adja ki a bérem."
Itt a lényeg.
Ha a párod így áll ehhez, akkor valószínűleg nem tanácsos.
Én dolgoztam az exemnél is, ő alkalmazott, sose volt ebből gond.
Mostani páromnak vállalkozasa van, és szeretne felvenni, hogy a papírmunkát én intézzem. Eddig is besegítettem, és fizetett érte, csak most hivatalosan is felvesz. Sose élvezkedik azon hogy alatta dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!