Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem engem okol azért mert császáros lett mindkét gyerek. Szerintetek jogos?
Sürgősségi császárral született meg az első gyerekünk. A második, az orvos tanácsára szintén császáros baba lett. Mind a kettő kicsattan az egészségtől..A kórház választásában ki lett kérve a véleményem, én azt javasoltam, hogy válasszunk közelit.. ezzel nem is volt baj de amikor túl voltunk a második szülésen én lettem az oka a császáros szüléseknek mert rossz kórházat javasoltam.. a kedves feleségem állítása szerint soha nem fogja megbocsátani nekem ezt.. szerintem ez nagyon gáz. A kapcsolatunk megromlásának egyik oka ez.
Szerintetek hol lehet az igazság?
Eső után köpönyeg!
Szerintem nem az igazatok lenne a fontos hanem a kapcsolat!
De ti tudjátok!
#7: Játsszunk el a gondolattal, hogy a kérdés valódi: azt tudtad, hogy ma már nem automatikusan császár a második? És ezt már a szülés előtt jóval tudni lehet. A kórházat meg nem te választod, oda visznek, ahol tudnak fogadni. Egyes kórházakban csak hétköznap délelőtt, illetve 16-ig van szülészorvos. Ezen kívül meg mehetsz akár 50 km-t a következő kórházig. Pont ezért a tervezett császár ezerszer jobb lehetőség, mint mondjuk a kórház udvaron szülni, vagy két kórház közt félúton a család kocsijában. Főleg, ha komplikáció lép fel.
Ezek után tegyük fel, hogy a nejed VALÓBAN ezen problémázik. Téged nem zavar amúgy, hogy középsúlyos értelmi sérült? Gyerekek nem örökölhetik?
Nem vagyok troll!
A 8. választ köszönöm!
A doki javasolta a szakértő segítség bevonását de ez csak olaj volt a tűzre.persze a doki is kapott hideget meleget.. Ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!