Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz?A párom ide költöztette a volt feleségét a közös gyereküket, és a volt felesége babáját és párját, a baba az új párjától van a nőnek, nem tudták fizetni az albérletet, és máshová nem tudtak menni, a páromnak emeletes háza van így elférnek,
A volt feleség a párjával van, miért aggódsz? Hogy a gazdag pasidat esetleg lenyúlja az ex? :-D
Viccen kivül, szerintem rendes tőle, gondolom nem hosszú időről lenne szó!
Nem tudom, mitől félsz. A gyerek eddig is képben volt, előny, hogy nem utazik.
A szomszéd bárki lehet, nem közös sem a háló, sem a nappali...
Nagyon normális és jó fej a férfi, s ha kihisztizted magad, remélem nem fogad vissza ilyen kisajátító s birtoklásvágyó nőcit...
Nyilván nem akarta hogy a gyereke anyja az utcára kerüljön. Hogy mennyi időről van szó azt mi nem tudhatjuk, de szerintem sincs nagy okod aggódni ha külön emeleten vannak és a nőnek már új párja van meg gyereke tőle.
Bár ahogy látom te már elég nagy drámát csináltál belőle.
Én nem tűrném ezt a helyzetet.
Az exnek is ott van a pàrja...
Inkàbb vàllaltam volna àt a gyerekemet, ha màr a gyerektartàs+1keresetből nem tud kijönni az ex.
Kérdező, én a helyedben egy SMS-ben jelezném, hogy részemről be van fejezve ez a kapcsolat.
4-essel értek egyet.
És a kérdezőnek azzal a mondatával, hogy ilyet soha életében nem hallott még. Én sem!
Hát nem tudom. Nem egyszerű.
Én nem viselném el, költözzön oda a közös gyerek, ők meg oldják meg.
De igazából kérdezd meg tőle, h meddig terveznek maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!