Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz?A párom ide költöztette a volt feleségét a közös gyereküket, és a volt felesége babáját és párját, a baba az új párjától van a nőnek, nem tudták fizetni az albérletet, és máshová nem tudtak menni, a páromnak emeletes háza van így elférnek,
Te is lúzer vagy. Fizess egy idegennek? Hihetetlen.
Egyiküknek sincsenek rokonai?
De én nem akarom kerülgetni a volt feleségét mindennap, nem akarok vele találkozni, és a pici baba is ha sír idegesít mert nem az enyém,
Ezt az utat látom ha segítek nekik akkor elmennek.
Eleg kis bugyuta vagy mar ne is haragudj.
En nemreg tesomat 2 gyerekkel fogadtam be a 2 szobas lakasomba, nekem is van 1 gyerekem. Oszeszedtek magukat es elmentek. Majd a pasid ex neje us ossze szedi magat es elmennek. Fel eves kapcsolatban cirkuszolsz. Nagyon gagyi.
Reménykedem abban, hogy ez csak egy vicc.
Adott egy féléves kapcsolat, ahol amikor egy ilyen konfliktus helyzet adódik, te elcuccolsz, de annyira sem vagytok képesek kommunikálni, hogy megkérdezd, mégis mit jelent az, hogy nincs hová menniük? Majd azt látod jó megoldásnak, hogy ha még pénzt is adsz nekik? Egy olyan családnak, akik egyszer már nem tudták fizetni az albérletet, tehát bármikor újra visszakerülhetnek?
Hát, sok sikert...
Nyilvan nem szeretnem, de nyilvan ez egy ideiglenes helyzet.
Ne hogy azt hidd csak mert a tesom igy jobb volt.
2 szobas lakas kicsi ahhoz , hogy kenyelmesen elferjunk sot.
Szerinted elveztem a gyerekemmel a gyerekszobaban aludni ? 🤣
Legyel felnott es fogadd el ezt a helyzetet. Gondolom amint lehetoseguk lesz elmennek. Nyilvan nekik sem kenyelmes ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!