Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz?A párom ide költöztett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz?A párom ide költöztette a volt feleségét a közös gyereküket, és a volt felesége babáját és párját, a baba az új párjától van a nőnek, nem tudták fizetni az albérletet, és máshová nem tudtak menni, a páromnak emeletes háza van így elférnek,

Figyelt kérdés
Én azonnal hazakoltoztem tegnap vidékre, nem hiszem el hogy sehova nem tudnak menni, most mi lesz? Tönkre fog menni a kapcsolatom, és meddig maradnak itt egy babával? Mi már összekoltoztunk a párommal és el kellett jönnöm onnan, nem akarom őket kerülgetni,mi fél éve vagyunk együtt,ők évek óta elváltak, mit csináljak? Teljesen kivagyok, idegileg, ilyet soha életemben nem hallottam még!

2022. aug. 24. 07:09
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
34%

Az ilyen férfit megbecsülni kell, nem elköltözni, jó nagy hülye vagy. Kevés olyan tisztességes ember van, aki 1. nem csak a gyerekén segít, 2. hanem a gyereke anyján is, 3. és embertársi szeretetből még az új partnerén is.

Neked van házad okoskám, ezért nem tudod milyen az, amikor kicsúszik a lábad alól a talaj és NINCS hova menned. Nem sok ember van, aki ilyenkor mentőövet hajlandó dobni egy egész családnak. Tapasztalatból beszélek, mert az én apám hagyta volna, hogy a híd alá menjünk, de a rokonok segítettek.

Jobb, ha megszakítod a kapcsolatot, ez a rendes férfi jobbat érdemel nálad.

2022. aug. 24. 08:21
 12/38 anonim ***** válasza:
92%
Miért oda költöztek, miért nem valamelyik családtagjukhoz? Ha van erre racionális magyarázat, akkor lehetnél elnézőbb. Ha nincs, akkor örök konfliktusforrás lehet az előző párkapcsolat, főleg, ha ilyen szerencsétlenek.
2022. aug. 24. 08:22
 13/38 A kérdező kommentje:
Értem hogy segít, és tudom hogy jó ember, de sztem az exekért mi örök életünkre nem tartozunk felelősséggel, felnőtt emberek, akkor minek szült még egy gyereket?
2022. aug. 24. 08:46
 14/38 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván nem örökre vette a nyakába őket.

Amúgy nem tudom... Ilyen hülye gazdasági világban bárki kerülhet szorult kacifántos helyzetbe, én nem égetném el máglyán a párodat, szimplán segítsêget nyújtott a gyerekének és a gyereke anyjának. Nyilván nem mondhatja neki, hogy oké,de a másik gyereked meg a csávódat rakd a híd alá. Felnőtt emberek tudhatnának kezelni ilyen szitukat,akármilyen furán is néz ki első hallásra... Szerintem ne drámázz,egy kis időt kibírsz így,ha elfértek.

2022. aug. 24. 08:51
 15/38 anonim ***** válasza:
54%
Mennyi empátiátlan barom van itt. #11 full lepontozva...
2022. aug. 24. 08:54
 16/38 anonim ***** válasza:
79%

Akármilyen rendes is a párod, én ezt nem viselném el.

Szintén egyből elköltöznék onnan.

2022. aug. 24. 09:02
 17/38 anonim ***** válasza:
57%

Mindenki le lett pontozva, aki szerint a férfi önzetlen és segitőkész....

hát ezért tart ott a világ, ahol.

Nőként: nem, én sem lennék lelkes valóban, DE bárki bármikor kerülhet sz*r helyzetbe, te is kérdező, nem tudhat. Én hiszek a karmában, eddig bárhova nézek, bejött. Aki segitett bárkin - visszakapta az élettől. Aki nem...az meg azt kapta vissza.

A párod nem az exéért tartozik felelősséggel, hanem a KÖZÖS gyerekükért. Ő úgy van vele, hogy a gyereke anyja, azzal a gyereken is segit. Te nem igy látod. Keress akkor gyerektelen, önző f**t!

2022. aug. 24. 09:08
 18/38 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kérdező! Igazad van, hogy kiakaszt ez a helyzet, sajnos ilyenkor szembesül azzal az ember, hogy nem csak egy apró kis mellékes probléma egy ex, meg egy gyerek az előző kapcsolatból.

Természetesen nagyon rendes dolog a párodtól, hogy befogadta az exét az egész pereputtyal. De neked nem kötelességed örülni ennek.

Én a helyedben kilépnék ebből a kapcsolatból, mert nem szeretnél felbukkanó exeket.

2022. aug. 24. 09:13
 19/38 anonim ***** válasza:
84%

Lehet gonosz leszek, amit most írok.

Még, ha a közös gyerek ott van azt mondom oké, mert felelősséget vállal érte. De hogy az egész pereputty ott lesz abból jó nem származik. Majd mikor oda kerül a sor, hogy teszi fel a párod a kérdést, hogy mikor költöznek el, mindig az a válasz, hogy majd. Még nem találtak lakást stb stb. A nyakatokon fognak maradni.

Minél előbb tisztázni kell a helyzetet és egy határidőt megadni, hogy ideje költözniük.

2022. aug. 24. 09:20
 20/38 anonim ***** válasza:
91%

Maximalis mertekben megertem a kerdezo feldultsagat, de sajnos megint egyre nehezebb idoket elunk (inflscio, dragulo elelem, ingatlanarak a magasban, egyre emelkedo alapkamat). Biztos vagyok benne, hogy a volt feleseg sem jokedvebol fogadta el ezt az ajanlatot, sot, valoszinuleg ez volt az egyetlen megoldasuk, mert nem hiszem, hogy a jelenlegi parja is ugy orul ennek a szituacionak. Szerintem is rendes a parodtol, hogy befogadta oket es nem hagyta a gyereke anyjat menni a hid ala, valamint bar nem az ove, de gondolt az uj babara is, szoval ennyi erobol egy nagyon joszivu ferfivel hozott ossze a sors.

Mondjuk a parodnak eloszor meg kellett volna veled beszelnie (nem tudom, hogy ez megtortent-e) es ki kellett volna tuzni egy konkret hataridot, hogy ez az ajanlat 4 honapra vagy fel evre szol, telrmeszetesen a kozos gyerek meg addig marad amíg csak szeretne. Amugy nem tudom, hogy neked milyen a kapcsolatod az ex novel, ha sosem bantott, sosem akart teged furni, akkor elfogadnam, hogy ez egy kenyszerhelyzet.

2022. aug. 24. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!