Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz?A párom ide költöztette a volt feleségét a közös gyereküket, és a volt felesége babáját és párját, a baba az új párjától van a nőnek, nem tudták fizetni az albérletet, és máshová nem tudtak menni, a páromnak emeletes háza van így elférnek,
Az ilyen férfit megbecsülni kell, nem elköltözni, jó nagy hülye vagy. Kevés olyan tisztességes ember van, aki 1. nem csak a gyerekén segít, 2. hanem a gyereke anyján is, 3. és embertársi szeretetből még az új partnerén is.
Neked van házad okoskám, ezért nem tudod milyen az, amikor kicsúszik a lábad alól a talaj és NINCS hova menned. Nem sok ember van, aki ilyenkor mentőövet hajlandó dobni egy egész családnak. Tapasztalatból beszélek, mert az én apám hagyta volna, hogy a híd alá menjünk, de a rokonok segítettek.
Jobb, ha megszakítod a kapcsolatot, ez a rendes férfi jobbat érdemel nálad.
Nyilván nem örökre vette a nyakába őket.
Amúgy nem tudom... Ilyen hülye gazdasági világban bárki kerülhet szorult kacifántos helyzetbe, én nem égetném el máglyán a párodat, szimplán segítsêget nyújtott a gyerekének és a gyereke anyjának. Nyilván nem mondhatja neki, hogy oké,de a másik gyereked meg a csávódat rakd a híd alá. Felnőtt emberek tudhatnának kezelni ilyen szitukat,akármilyen furán is néz ki első hallásra... Szerintem ne drámázz,egy kis időt kibírsz így,ha elfértek.
Akármilyen rendes is a párod, én ezt nem viselném el.
Szintén egyből elköltöznék onnan.
Mindenki le lett pontozva, aki szerint a férfi önzetlen és segitőkész....
hát ezért tart ott a világ, ahol.
Nőként: nem, én sem lennék lelkes valóban, DE bárki bármikor kerülhet sz*r helyzetbe, te is kérdező, nem tudhat. Én hiszek a karmában, eddig bárhova nézek, bejött. Aki segitett bárkin - visszakapta az élettől. Aki nem...az meg azt kapta vissza.
A párod nem az exéért tartozik felelősséggel, hanem a KÖZÖS gyerekükért. Ő úgy van vele, hogy a gyereke anyja, azzal a gyereken is segit. Te nem igy látod. Keress akkor gyerektelen, önző f**t!
Kedves kérdező! Igazad van, hogy kiakaszt ez a helyzet, sajnos ilyenkor szembesül azzal az ember, hogy nem csak egy apró kis mellékes probléma egy ex, meg egy gyerek az előző kapcsolatból.
Természetesen nagyon rendes dolog a párodtól, hogy befogadta az exét az egész pereputtyal. De neked nem kötelességed örülni ennek.
Én a helyedben kilépnék ebből a kapcsolatból, mert nem szeretnél felbukkanó exeket.
Lehet gonosz leszek, amit most írok.
Még, ha a közös gyerek ott van azt mondom oké, mert felelősséget vállal érte. De hogy az egész pereputty ott lesz abból jó nem származik. Majd mikor oda kerül a sor, hogy teszi fel a párod a kérdést, hogy mikor költöznek el, mindig az a válasz, hogy majd. Még nem találtak lakást stb stb. A nyakatokon fognak maradni.
Minél előbb tisztázni kell a helyzetet és egy határidőt megadni, hogy ideje költözniük.
Maximalis mertekben megertem a kerdezo feldultsagat, de sajnos megint egyre nehezebb idoket elunk (inflscio, dragulo elelem, ingatlanarak a magasban, egyre emelkedo alapkamat). Biztos vagyok benne, hogy a volt feleseg sem jokedvebol fogadta el ezt az ajanlatot, sot, valoszinuleg ez volt az egyetlen megoldasuk, mert nem hiszem, hogy a jelenlegi parja is ugy orul ennek a szituacionak. Szerintem is rendes a parodtol, hogy befogadta oket es nem hagyta a gyereke anyjat menni a hid ala, valamint bar nem az ove, de gondolt az uj babara is, szoval ennyi erobol egy nagyon joszivu ferfivel hozott ossze a sors.
Mondjuk a parodnak eloszor meg kellett volna veled beszelnie (nem tudom, hogy ez megtortent-e) es ki kellett volna tuzni egy konkret hataridot, hogy ez az ajanlat 4 honapra vagy fel evre szol, telrmeszetesen a kozos gyerek meg addig marad amíg csak szeretne. Amugy nem tudom, hogy neked milyen a kapcsolatod az ex novel, ha sosem bantott, sosem akart teged furni, akkor elfogadnam, hogy ez egy kenyszerhelyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!