Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a férfi tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a férfi tényleg csak a saját érdekeit nézte?

Figyelt kérdés

Mert én így érzem.

A srác és én is még egyetemisták vagyunk, nincs saját jövedelmünk, olyan szakra járunk, ami mellett nem igazán lehet dolgozni.

A szitut nehezítette hogy neki van barátnője, és egy véletlen botlás volt hogy lefeküdt velem. Az első menetnél rászóltam hogy védekezzen, mert nem szeretnék teherbe esni. Akkor gumiban csinaltuk. Aztán éjjel félkómásan éreztem hogy megint rám mászott, de akkor már gumi nélkül rakta be. Utána kicsit ideges lettem, mert az előváladéktól is teherbe lehet esni, ő azt mondta hogy sajnos nem tudta megállni és a barátnőjével is már többször csinálta, nem lett belőle baj.

Abban a hónapban 12 napot késett a menstruációm és már sík ideg voltam, szóltam neki róla és elkezdett lehetséges opciókat mondani. Először is azt hogy vetessem el a gyereket, mert mindkettőnk életét tönkretenné, ráadásul egyedül kellene nevelnem. Itt kicsit elgondolkodtam hogy őt nem is érdekelné ha lenne egy gyermeke a világon, magamra hagyott volna vele, hiába az övé is (valami olyasmit mondott hogy gyerektartásban megegyeznénk). Próbált győzködni, hogy ő a gyerek szempontját nézi és ha ő született volna kicsiként ilyen élethelyzetbe, a halált választotta volna.

Én alapvetően nem szerettem volna abortuszt, mert félek attól, hogy mikor meg szeretnék babát, nem lehet vagy olyan komplikáció lép fel eljárás közben hogy velem is történik valami. És ott volt a morális oldal is, hogy nem lenne szívem megölni a gyerekemet. Ő azt mondta hogy érti az álláspontomat meg hogy nekem nehezebb, de még mindig jobb később örökbefogadni, mint a semmire szülni egy gyereket. Valószínűleg ő férfiként nem érti meg hogy engem nőként hogy megviselne ha nem hordhatnám ki a saját gyermekemet.

A másik opciója az abortusz mellett pesig az volt, hogy hordjam ki, utána adjam örökbe. Jól látom hogy ennek a pasinak minden mindegy volt, csak ne kelljen felelősséget vállania a tetteiért és megszabaduljon a gyerekétől? Az ilyenek mindek dugnak félre gumi nélkül? Szerintetek kinek volt igaza? És hasonló helyzetben hogyan döntöttetek volna?

Hála égnek 12 nap után megjött és nem kellett semmi ilyennel foglalkoznom, csak a srác problémamegoldásán lepődtem meg.

2022. máj. 29. 20:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
64%
Hát így jár az aki akarkivel osszefekszik ismeretlenül, csak mert kinézetre bejön.
2022. máj. 29. 20:19
 2/28 A kérdező kommentje:
Gyerekkori barátom, nem mondanám ismeretlennek
2022. máj. 29. 20:20
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
Hát akkor már bocsáss meg,de hogy nem tudtad hogy gondolkodik az életről, jövőről?
2022. máj. 29. 20:21
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem az én pasim volt, teljesen váratlan fordulat volt ami történt köztünk
2022. máj. 29. 20:23
 5/28 anonim ***** válasza:
75%
Mi itt a kérdés? Nem akart gyereket egy numerából. Vannak ezzel így egy pár millióan.
2022. máj. 29. 20:25
 6/28 anonim ***** válasza:
79%

Attól még barátként gondolom szoktatok beszélni az életről, jövőről.Vagy milyen gyerekkori barátság az ahol ilyen sincs? :D

Őszintén ez van.Ha valaki csak úgy felindulásból összefekszik fűvel ,fával.

Mit vártál volna? Elvesz egy numera vagy kettő után feleségül? Örökké együtt éltek míg meg nem haltok? Vállalta volna a felelősséget ,mert majd a gyerektartásba megegyeztetek volna.Rengeteg férfi válás után se néz a saját gyereke felé...nem értem a meglepettségedet.

Válogasd meg kivel fekszel össze.

2022. máj. 29. 20:27
 7/28 anonim ***** válasza:
26%

Te jó ég.

Először is, az elovaladektol nem leszel terhes. Attól igen, ha korábbi ejakulacio alkalmával a hugyvezetekbol nem urult minden himivarsejt és össze keveredik az újonnan termelődő ondoval.

Másodszor.

Mi az, hogy gumi nélkül bedugta és te nem b@sztal le neki egy akkor ATV hogy visszafordul az anyjába? Harmadszor. Ha a barátod, akkor tudnod kellett, hogy van párja.

Ennyi ésszel élni…

23N

2022. máj. 29. 20:29
 8/28 anonim ***** válasza:
92%

Véletlenül én botlok el 5-6 évente a lépcsőn idehaza.

Hagyjuk ezt a véletlen botlás dumát, mert undorítónak találom ezt a fajta kifogást. Valld be magadnak, abban a pillanatban engedtél a vágyaidnak és pont nem foglalkoztatott a következmény.

2022. máj. 29. 20:30
 9/28 anonim válasza:
80%

Éretlen fiú az ilyen, akinek kb.semmi felelősségtudata, nem férfi. Persze, hogy félt, hogy terhes lettél, mert a barátnője előtt is felelősséget kellett volna vállalni, stb.

Szerintem ha két ember védekezés nélkül szexel, és nem akarnak egymástól gyereket, az tulajdonképpen mindkét fél hibája, tehát nem fognám a fiúra. Persze én is elküldtem volna a búsba, ha rendelkezni akar az életem felett, de akkor ennyi erővel te is minek engedted neki gumi nélkül?!

2022. máj. 29. 20:31
 10/28 anonim ***** válasza:
0%

*akkorat

Másrészt meg mégis miből tartottad volna fenn a gyereket?

Anyudek neveltek volna, amíg te elvegzed az egyetemet?

Ha dolgozni nincs időd egy gyerekre hogy lett volna ?

Harmadrészt miért kellett volna, hogy érdekelje a gyerek? Nem akart gyereket tőled, védekezés nélkül akart szexelni és te hagytad neki, úgyhogy innentől ő mossa kezeit. Jó barátaid vannak :D

2022. máj. 29. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!