Miért ítéli el a társadalom nagy része azt, hogyha egy férfi hajlandó önzetlenül segíteni egy leszbikus párnak teherbe esni, ha ők gyermeket szeretnének vállalni és boldogságban együtt felnevelni?
Nem is értem a kérdést… a homoszexuális hölgyek, más nőkhöz vonzódnak. Hogy gondolod, hogy segítesz nekik, amikor kb semleges számukra, esetenként undorodnak egy pénisz látványától is?!
Komolyan amúgy minek kell ezt a kérdést valamilyen formában feltenned minden héten? :D Visszautasította a ‘segítséged’ egy leszbikus pár és ez ennyire szörnyen sérti az egódat?
Ilyenkor a segítséget inkább az jelenti, hogy a fickó (a nők kérésére) beleveri egy pohárkába, a teherbe esni kívánó nő meg pulykatöltővel felfecskendezi magának (vagy a párja neki), kvázi házilag inszeminálva magát. Ez, amennyiben mindegyik fél benne van és tisztázottak a szerepek is, teljesen rendben van szerintem, és az égvilágon senkinek semmi joga ítélkezni efelett. Szerintem nem is nagyon szoktak, egyébként.
De ha te arra gondolsz, hogy majd jól teherbe ejted a csajokat egy intenzív hármas keretein belül, akkor az egy fantázia, amivel nincs baj, de azt ne úgy add be, hogy önzetlenül segítesz a leszbikus párnak, mert amúgy egy leszbikus nő sem fog szívesen férfit fogadni az ágyába.
Nem ítélem el,miért tenném?
De abszolút nem értem a férfi motivációját
A gyerekvállalást targyiasitja ez az adok-veszek szerintem.
Más kerdesnel szetszednek ha nem saját lakásba X év párkapcsolatot követően mindenre felkészülten várod a gyereket, itt meg a gyerek total kiszolgáltatott jogilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!