Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem engem okol azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem engem okol azért mert császáros lett mindkét gyerek. Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

Sürgősségi császárral született meg az első gyerekünk. A második, az orvos tanácsára szintén császáros baba lett. Mind a kettő kicsattan az egészségtől..A kórház választásában ki lett kérve a véleményem, én azt javasoltam, hogy válasszunk közelit.. ezzel nem is volt baj de amikor túl voltunk a második szülésen én lettem az oka a császáros szüléseknek mert rossz kórházat javasoltam.. a kedves feleségem állítása szerint soha nem fogja megbocsátani nekem ezt.. szerintem ez nagyon gáz. A kapcsolatunk megromlásának egyik oka ez.

Szerintetek hol lehet az igazság?

2022. okt. 9. 19:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
Én voltam bent császárnál asszisztálni. Nagyon ki van szolgáltatva ott az ember, ébren van, tudatában annak, hogy felvágják őt, a férje nem lehet ott mellette. Egy rossz szó, egy rossz hanglejtés és már ott van a rossz élmény, a trauma. Felém pl semmit sem kommunikáltak le, pedig nem tudták, hogy szakember vagyok. Előfordulhat, hogy ott sem beszéltek a kismamához és csak azt érezte, hogy egy tárgy a futószalagon. Sajnos gyakran megesik ez a szakmánkban, ott ahol a legtöbb empátiára lenne szükség. Tapasztaltam sajnos mindkét oldalról ezt állami szférában. Lehet, hogy az első császárt sem dolgozta fel, arra jött a második ami miatt újra traumatizálódott. Nem tudni.
2022. okt. 9. 21:37
 22/34 A kérdező kommentje:

Akkor! van még onnan ahonnan ez jött..

A császár volt az első veszekedés.

Utána elszabadult a pokol.

2. Meghízott. (Ez nekem nem jelent gondot, vigyázok a kicsikre és lenne ideje tornázni de minden segítséget elutasít) én vagyok érte a hibás mert én nem eszem reform dolgokat(183 vagyok és 79 kg) mondom nekem nem gond ez, de az, hogy én vagyok a hibás az igen!

3. A gyerekek imádják a szüleimet ezért a feleségem utálja a szüleimet.

Próbálok beszélgetni de sajnos a császár téma ugrik elő a legvégén mindig…

KEZDEM FELADNI………

2022. okt. 9. 21:49
 23/34 anonim ***** válasza:
37%

Hagyni kell a nőt szülésnél kb mindent… ha biztonságban érzi ha a párja ott van mellette akkor ott kell lenni, ha simán akar szülni akkor mindent tőled telhetőt megtenni hogy ebben segítsd, könyörögni a dokiknak hogy próbálják meg így és ha sehogy nem jön össze csak abban az esetben császár.. ha kell akkor magán, és gyűjteni és esetleg félretenni, de sokat ismerek akik hitelt is felvettek ez miatt.. hogy kevésbé alakuljon ki rossz élmény/depresszió stb…

Anyuka tudja mi lesz neki(k) a legjobb, a traumatizált szülésélményt nagyon nehéz feldolgozni, nekem 5 évembe telt… de még mindig nem az igazi”…. :/

Kineziológia? Az is sokat tud segíteni. Az meg hogy mondod hogy segítesz a gyereknél édes kevés a szép szó, csináld! Háztartásban is vedd ki a részed! Ha a szüleidnek nem akarod hogy elmérgesedjen a viszony akkor állj ki a feleséged mellett, és találkozzatok velük ritkábban, jót fog tenni a feleségednek ha hagysz neki időt, lenyugodni is, és megpróbálsz jobban helytállni, a hormonok a minden is… nagyon nehéz most neki.

2022. okt. 9. 22:07
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
#22: Mondom én, hogy kamu.
2022. okt. 9. 22:11
 25/34 anonim ***** válasza:
76%

Császár - Nem jogos. Bár ki tudja, ha ő szeretett volna egy távolabbi, de természetes szülés párti kórházba menni... Te meg leszavaztad a távolság miatt, akkor lehet kicsit igaza is van. (köztudott, hogy nem egy kórház van itthon, ahol minden 2.szülés császár, meg olyan is, ami annyira természetes szülés párti, hogy az oxigénhiányos gyerekek 70%-a onnan kerül ki, aztán terápiára hordják hozzánk a szülők :( sajnos nagyon nem mindegy, hol szül az anya...)

Elhízás - hát neked sem ártana, ha egészségesen érkeznél, semmi bajod nem lenne, ha ő elkezdene diétásabban főzni. Torna édes kevés a fogyáshoz.

Nagyszülők - hát itt is ismerni kellene a másik fél álláspontját... Ha nagyon belefolynak az életetekbe, akkor az elég idegesítő.

Összességében teljesen nyilvánvaló, hogy a feleséged haragszik rád, keresi az indokokat, hogy minél jobban eltávolodjon tőled. Ennek nem hiszem, hogy a császár volt a kiváltó oka. Lehet szülés utáni depresszió, vagy egyszerűen boldogtalan már melletted... Ezt csak ő tudja. Ha van hajlandóság rá mind a kettőtökben, akkor édesemes lenne elmenni párterápiára.

2022. okt. 9. 22:30
 26/34 anonim ***** válasza:
66%
Hát én biztosan nem fogok természetes úton gyereket szülni. Ha kell elmegyek magánba, ha kell elmegyek külföldre, de én nem fogok szétszakadni egy szülés miatt. Nővérem, aki szintén császárral szült mesélte, hogy a kezdeti fájdalmak is olyan borzalmasak voltak, hogy el sem tudja képzelni, hogy bírják ki a nők a szülést. Szomorú, hogy 2022-ben még szülesztik a nőket.
2022. okt. 10. 05:09
 27/34 anonim ***** válasza:
77%
Igen, valóban nagyon fájt. Magát a fájdalmat semmihez sem tudod hasonlítani. Olyan, mint egy erős menstruációs görcs, csak annak az ezerszerese. Viszont olyan természetes fájdalomnak tűnik. Én akkor szakadtam majdnem szét a fájdalomtól, amikor oldalra fektettek. Hogy a baba a szülőcsatornába csússzon, két oldalt is kell vajúdni. Kegyetlen volt. Kértem epidurált, mert nem bírtam. Tényleg nagyon fájdalmas. Oxitoxint is kaptam, mert fájás gyengeségem volt. Egyedül azért nem szereztem orvosi papírt, mert nagyon ragaszkodtam ahhoz, hogy a férjem mellettem legyen. A műtőbe a császár alatt apuka nem lehet ott. De így utólag az egészbe belegondolva a letapadt placenta miatti komplikáció elkerülhető lett volna, ha program császárral hozom világra a kislányunkat. Amúgy annak is megvan az árnyoldala. A hüvelyi szülés fájdalmasabb, de gyorsabb a felépülés, míg a császár egy műtéti seb, ott vágnak mindent. Min 6 hét mire normálisan tudsz mindent csinálni. Ott sokkal hosszabb a felépülési szakasz. Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya szerintem.
2022. okt. 10. 06:53
 28/34 anonim ***** válasza:
69%
13 az anyuka is megkimelte magát egy csomó szenvedéstől amúgy meg!
2022. okt. 10. 08:18
 29/34 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudom miért lenne kamu kérdés.

Feleséged elég káros személyiség, simán el bírom képzelni h elvalsz tőle. Igaz az is a te hibád de legalább külön vagy tőle és ritkán hallod. Azért nem hibáztat h a te spermádtól esett teherbe és kezdődött a szenvedése. Buta egy nő lehet

2022. okt. 10. 09:20
 30/34 anonim ***** válasza:
40%

"Szerintetek hol lehet az igazság?"

Feltéve, hogy a történeted tényleg valódi, és nem hallgatsz el semmit: most komolyan kérdezed, hogy az, hogy őt megcsászározták, a te hibád lenne?? Szállj már le a valóságra!

1. Semmire nem kényszerítetted őt.

2. Ő kérte ki a véleményedet.

3. A döntés az övé volt.

4. Senki nem lát a jövőbe.

Ha a vádaskodását ő tényleg komolyan gondolja, és nem valami egyéb mentális probléma hozta elő nála ezt a viselkedést, akkor én már most a válás részletein gondolkodnék.

2022. okt. 10. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!